Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletnie niedoświadczona

Tampon nie przebije błony dziwiczej? Gdzie to się wkłada?

Polecane posty

ja stracilam dziewictwo z tamponem majac 14 lat. to był mój pierwszy raz. wczesniej stosowalam tylko podpaski, ale chcialam byc tak jak moje kolezanki, wtedy weszla moda na tampony. pamietam tylko, ze bardzo bolało, ale nie przejmowalam sie tym, myslalam, ze to tak zawsze za pierwszym razem.. potem juz nie bolało. zorientowalam sie kiedy przezylam swoj prawdziwy pierwszy raz, kiedy pierwszy raz kochalam sie z chlopakiem. w ogole nie bolało, nie poczulam przebicia blony i skojarzylam fakt z tamponem. ale cieszę się, ze tak sie stało, bynajmniej nie miala \"ekscesów\" przy pierwszym razie typu \"Oj!, uważaj!, przestań! Boli!\" :)) Nie ma tego zleg o co by na dobre nie wyszlo:)))

Gość Tampon
Tampon sie wkłada do cipy już wiesz??

Gość sexmidaj
a mi zarosła przez brak sexu i chyba obia wkładam tampona tam za otwór do pochwy no już wytłumacze bo od dołu patrzac jet więzidełko dolne pochwy i jest taka wartwa tkanki łacznej pomiedzy nim a wejściem do pochwy to a tak wcikałam gotam aż się takie zagłębienie zrobiło a do otworka ni hu.. nie chce wjejść co się dzieje???????????

Gość niuniaa ^^
http://www.tipy.pl/artykul_1646,jak-uzywac-tamponow-bez-aplikatora.html tu masz strone na którj masz wytłumaczone co i jak :) a wy dziewczyny widać że jeszcze nie dojrzałe ... ;/ zamiast jej doradzić to sie wyśmiewacie...

Gość z aplikatorem
na początek lepsze... wkładasz do pochwy szerszą część aplikatora a węższą wsuwasz do szerszej. Przynajmniej zawsze tak się tampon ułoży że nie będzie go czuć. Moje pierwsze doświadczenia z tamponami były kiepskie - cały czas go czułam. A błony nie przebiją, a przynajmniej nie powinny. Ja używałam tamponów będąc dziewicą, a lekarka mnie przy pierwszym badaniu o nie pytała i chyba uznała że już jej nie mam, a potem przy pierwszym razie wypłynęła ze mnie jedna kropla krwi...

Gość Sandd
Ku.wa ! Dziewczyny .! Daje sę spokój .! Wy uzywacie tamponów to wiecie jak si ę z tym obchodzić .! Najwyraźniej nie wszyscy są tacy doświadczeni .! Wystarczy grzecznie koleżance wytłumaczyć , aaa.nie od razu wrzuty .! ; // gratuluję dojrzałości .! gdzie tampon włozyć to wiedzą , ale zeby po ludzku porozmawiać to rozumu brakuje .!

Gość becia1989
bo ja wiem ja czytam ulotke jak nie umiesz to masz problemy i nie racze ich jeść bo się żle poczujesz a to nie jest fajne bo cie boli wszystko ale jak masz okres to tesz boli to nie masz dórzo do stracenia pa pa pa