Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _*_

może kiedyś tu wejdziesz...

Polecane posty

Jesteśmy wszyscy pod wrażeniem. boshe w końcu jeden normalny piękny topik.

Robert kim ty jesteś? dlaczego zdecydowałeś się na tak desperacki krok i zamieściłeś tutaj swoje wiersze?

Kurde rzec by można było \"urzekające\" ale mi sie troszkę śmiać chce bo bo miałam przyjemność kiedyś poznać Kogoś kto równie pięknie mówił (pisał) i szukał tej swojej ukochanej i szukał,....i szukał...i szukał... i pewnie dalej szuka. Z tym że przy okazji tego szukania zrobił pare nieładnych psikusów innym dziewczynom (które nie okazały się jego drugą połówką). Moim zdanie to już taki charakter. Niektórzy faceci - \"romantycy\" lubią tęsknić, cierpieć z miłości etc. Wydaje mi się że za dużo się \"Romea i Julii\" naczytali. Wnioskuję że naszemu poecie wzrasta libido jak się naczyta tyle takich chwalebnych komentarzy. Nie mniej Życzę powodzenia w poszukiwaniach zaginionej miłości i dalszej owocnej twórczości. Ps. A śmiać się przestać dalej nie mogę :-)

Gość hi
kurna

Gość dlaczego Anko jesteś
taka złośliwa jeśli nie interesuje cie to to nie wchodź i nie czytaj, ja cenię ludzi którzy potrafią coś stworzyć. p.s. Aniu daj swoje , ocenimy

no ślicznie wiki. co za talent do grafiki. może jszcze jakaś praca

Ja nie jestem złośliwa. Uważam że mam prawo ocenić czyjąś twórczość skoro poeta ją publicznie prezentuje. Mam również takie samo prawo do swojej opinii jak Ty w końcu po to są fora internetowe. Nikogo nie obrażam, nikogo nie wyzywam więc nie wiem w czym problem. Ps. Częściej na negatywna opinia jest bardziej konstruktywna niż pochlebstwa :-) Pozdrawiam:-)

Gość autorze wracaj
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lubię zdobywać ciała twego nagość Swobodnie płynąć po nim językiem I znaczyć na skórze ścieżki rozkoszne Mieszkającym w palcach aksamitnym dotykiem Lubię się wspinać na wzniesienia Twych piersi Które nabrzmiałe strzelają w górę Całować namiętnie i dziko je pieścić Warg zachłannych czerwonym szturmem Lubię opadać na bioder Twych drżenie I z nimi kołysać się w tańcu dzikim Którego kroki dyktuje pragnienie A one przede mną nie tańczyły tak z nikim I lubię Twoją spełnienia dolinę przemierzać Pieszcząc ją nagłym strumieniem siebie I wnikać tam gdzie słońce nie sięga I wpływać w Twe wnętrze miłości śpiewem

Gość inna...
Nie trzeba dużo pisać o miłości. Poeto, raczej wybierz przemilczanie, Nie trzeba jej rozbierać do nagości, Zamiast uścisków opisz gwiazd błyskanie. Nie trzeba długo mówić o miłości, Ani zamieniać spotkań w przesłuchanie, Ani wybuchem nagłym psuć radości, Ani zanudzać ciągłym wyznawaniem. Miłości jednak wstydzić się nie wolno, Więc nie płosz szczęścia płytką grą swawolną. I nie udawaj, że się chwile dłużą. Stęsknionych słowa nie rań swym milczeniem, I nie szydź pierwszy w strachu ośmieszenia... Mów o miłości często, choć niedużo! Eleonora Karpuk

Gość do autora.................
ładnie piszesz do innej---->jest taki topik dla takich wierszy, ale to na uczuciowym

...jeśli chcesz to zamieszkaj we mnie - miejsca Ci nie zbraknie ! - mam przestronne wnętrze i duszę pełną zakamarków a do tego wolne serce w którym na pewno się zmieści to morze miłości którym przecież jesteś...

piękneeee..... Przyjemnie poczytać i pomarzyć. Bez patosu, a wysublimowane i delikatne. Wyrazy uznania dla autora :)

Gość a kim ona jest
??? może jest, tylko ma kłopot z rozpoznaniem ? Daj jakąś wskazówkę.

Gość tajemniczy poetooooooooo
przypominasz mi kogoś.........

Zachodzę w wieczorną mgłę Zamykając w dłoniach Twoje czułe słowa I tuląc się do nich Powoli zapadam w błogi sen A do krainy marzeń Prowadzi mnie kręta droga Ale Ty jesteś jak drogowskaz Którego szczęśliwa gwiazda Jasno świeci na mym niebie I wiem że z jego dobrym światłem Ja nie zagubię nigdy siebie A Ty wiedziesz mnie na pokuszenie I wprost ku uśmiechniętej tarczy księżyca Który rozkwitł srebrnym blaskiem na niebie I wszystkich wokół zachwyca Wiedziesz mnie w ciemność I tylko po to tak czynisz Abym na końcu drogi odnalazł wreszcie Ciebie A gdy tak się stanie To niebo nad moją głową Zakołysze się i rozstąpi A w zamian za nie To Ty staniesz się moim niebem !!! Dlatego zachodzę w wieczorną mgłę I zamykam w dłoniach Twoje czułe słowa I tuląc się do nich Zapadam powoli w błogi sen . . . On kiedyś się ziści !!!! Wiem to na pewno !!! Po prostu to wiem . . .

Gość tajemniczy poetooooooooo
tak daj wskazówke....

nie muszę bo ona wie że to ja a ja czuję ze ona tu jest

Gość czy i to
jest twoje? "stoisz w otwartym oknie z roz³ozonymi ramionami jakbys sie zrywala do lotu jeszcze masz spiete posladki rozkosz¹ i dreszczem ktore parê minut temu zaw³adnê³y Twoim cialem..."

Gość zwątpionaaa
widocznie musisz, skoro się nie ujawnia. Pewnie nie kojarzy 🖐️

Gość czy i to
poeto, czy dobrze zgaduję?

Gość thirsty for love
mi sie podoba i to bardzo wole to niz dyrdymaly o wszystkim i o niczym, widac ze mam wraliwa dusze moze tak ktos kiedy dla mnie:) dobrze, ze jest nadzieja:D