Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woman................

jak stać sie wewnętrzenie niezależna kobietą

Polecane posty

proszę o rady, są mi bardzo potrzebne.pozdrawiam, 🌻 ps.przepraszam, ze nie opisuję o co chodzi, ale moze coś poradzicie tak "z marszu"

Oj, wdzę, ze nikt nie chce nic juz dziś pisać. Moze napiszecie jaką rolę w Waszym zyciu spelnila: praca, nauka, rozrywki, znajomi, a przede wszystkim rodzina. Czy tu nie ma niezaleznych, znających swąwartość dziewczyn? Same marudy tu siedzą?🌻

Gość rtj6tt
polecam Zukava 'Serce duszy'

rtj6tt -->:)oj jak milo, ze ktoś odpisał. Poważnie? A mozna to gdzieś teraz kupić?

o północy niezależne kobiety już dawno śpią, bo raniutko wstają do pracy :) a że chcą pracować i lubią dobrze wyglądać, to muszą się wysypiać :)

Ewa33,--->:)....ale ja zawsze potrzebuję za dużo snu

Gość do woman
Hej! Widzę, że ktoś wreszcie założył topik, na który czekałam. Właśnie jestem na etapie nauki niezależności :) i nawet jako tako mi to idzie. Co prawda wydaje mi się, że pełna niezależność to fikcja, ale pewien jej rozsądny poziom jest jak najbardziej pożądany. Przy okazji chciałabym moją depresyjną naturę zamienić na taką normalną :), ale podobno ludzie się zmienić za bardzo to nie mogą :(. Póki co postanowiłam się nie poddawać i zwalczać w sobie wszystkie gówniane cechy. A lista jest długaśna....