Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdada

dziś studniówka wcześniej jeść coś czy nie jeść ??

Polecane posty

Gość asdada

jedliscie cos przed studniowka ?? w sumie to chyba lepiej byłoby cos zjesc zeby tam nie pasc... tylko lepiej zeby to było cos lekkostrawnego i nie powodujacego wzdec :P CO polecacie ??

Gość a niby czemu nie chcesz jesc
caly dzien glodujesz?????

Gość asdada
no na razie jest rano wiec nie mozna powiedziec ze caly dzien głoduje... chce cos zjesc, ale obawiam sie, ze zaraz uwypukli mi sie brzuszek, czesto tak mam :( a teraz jak nic nie zjadłam to jest w miare płaski :(

Gość a niby czemu nie chcesz jesc
no juz naprawde nie przesadzaj dziewczyno, zjedz porzadne sniadanie chociaz

Nie przesadzaj ;) Zjedz jakieś owoce, pij dużp płynów niegazowanych. Może jakiś serek, jogurt? Taka głodówka spowoduje tylko tyle, że na studniówce będziesz miała wilczy apetyt. Jeśli do niej dotrwasz, i wcześniej nie zemdlejesz z głodu ;)

Gość asdada
no wlasnie tak mysle zeby jakis jogurcik zjesc albo serek :)

Gość jestem ciekawa
czy skoro zastanawiasz sie nad jedzeniem to czy tak samo bedziesz rozmyslala nad myciem, makijazem i wizyta w toalecie w dniu dzisiejszym? HIHIHIHIHI...

Gość a kto to
taa, jasne, nic nie jedz, a na studniowce po pierwszym drinku padniesz pijana :O

Gość ututu
jak się nie najesz to rozboli Cię głowa i o 11 będziesz padnięta. Zjedz normalny wczesny obiad (oby nie grochówka) i po nim nic więcej. Akurat na bal zsgłodniejesz, zatańczysz Poloneza i zasiądziesz do stołu. Oj jak zazdroszczę. Studniówkę pamięta się chyba do końca życia. To taki wyjątkowy, wyczekany dzień. Życzę udanej zabawy i nie pozwój aby cokolwiek zepsuło Ci nastrój.

Gość asdada
dzięki ututu tak właśnie zrobię po co się męczyć :) dzięki mam nadzieje, ze to bedzie niezapomniany wieczór :) 🌼

Proponuję pierś z kurczaka duszoną w sosie własnym z bułką albo chlebem, ja na tak zawsze jem przed imprezami a mam skłonności do wzdymającego brzucha po tym jedzeniu problemów nie mam. Udanej imprezki zyczę.

Gość dziewczyny a czy moglybyscie
mi cos polecic zeby mnie tak nie mdlilo na imprezach.Zawsze jak cos zjem to potem mnie mdli oczywiscie jest jeszce gorzej kiedy cos wypije a jak nic nie zjame to sie czuje glodna i nie mam sily sie bawic.Co trzeba by bylo w takim przypadku?/