Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek2209

Prezent dla 27 latki - co proponujecie?

Polecane posty

Gość tomek2209

Witam mam nie lada problem, bo chce kupić coś swojej dziewczynie na urodziny, jesteśmy razem kilka miesięcy, a ja nie potrafię powiedzieć z czego by się najbardziej cieszyła. Myślałem o jakimś zestawie kosmetyków, doradźcie mi coś do 70 zł pozdrawiam serdecznie

Gość lumenka
zależy co Twoja dziewczyna lubi, jaką ma cerę itp. Sądzę, że na początku znajomości kosmetyki kolorowe czy pielęgnacyjne nie są chyba w porządku (może czuć się urażona, może pomyślec, że sugerujesz że o siebie nie dba) - wiem że to głupie, ale może tak pomyśleć. Może jakąś wodę perfumowaną, np. MEXX http://www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=7962 (30 ml kosztuje ok. 80 zł), albo jakiąś inną wodę toaletową, ale dobrej marki. Możesz też kupić jakiś łańcuszek, broszkę (jeżeli lubi). Ewentualnie oprawić Wasze zdjęcie w ładną ramkę. Wydaje mi się, że na początku znajomości nie musi być jakiś drogi prezent. Ja na początku spotykania się z obecnym narzeczonym dostałam na imieniny 20 żółtych róż (wypytał się mojej siostry jakie kwiaty lubię), a na urodziny właśnie miniaturkę markowych perfum.

Gość tomek2209
aż tak krótko się nie znamy :) poza tym chyba nie byłaby zła gdybym kupił jej właśnie coś pielegnacyjnego, tylko, że troche lepszego, ewentualnie cos do makijazu, jakie macie jeszcze propozycje?

Gość moim zdaniemm
najlepsze są w takim wypadku perfumy :) A co do ceny to zalezy, jedne wolą drogie prezenty, a np ja czułabym się skrepowana...

Gość lumenka
ja po 6 latach związku doczekałam się książek na gwiazdkę od mojego narzeczonego (bardzo lubię książki, wie o tym), więc ostatnio będąc z Nim w Empiku delikatnie zasugerowałam, że chciałabym tę książkę przeczytać :D (kupił mi od razu 3 tytuły tego autora) - trochę ryzykowne, jako, że nic tego pisarza nie czytałam, ale naprawdę byłam zachwycona prezentem.

Gość tomek2209
no własnie ona tez za bardzo nie lubi jak cos jest drogie, dlatego ta granica, a odnosnie ksiazek, to bardzo lubi, ale to zawsze ryzyko jest, zeby sie wpasowac w jej tematyke - nie czyta konkretnych autorow czy gatunku :/

Gość ciotka z ameryki
Słuchaj a moze jej cos kupisz na mebel np. jakis kryształowy wazon czy cis w tym stylu alb np ja dostałam od chłopaka (juz byłego) sweterek golfik biały i mimo ze nie jestesmy juz razem uwielbiam w nim chodzic ale to zalezy zeby tez dobrze w gust trafic

Gość ja bym była zadowolona
z jakiegoś fajnego zestawu do kąpieli, płyn, żel, ale dobrej marki

Gość ja bym była zadowolona
i balsam, taki zestaw, który przydaje się każdej dziewczynie

Gość misturka
ja mam tyle lat i tak sobie mysle że skoro twoja dziewczyna lubii kosmetyki i chciałby je dostac to kup jej jakiś naprawdę dobry kosmetyk jeden a lepszy. I tu juz zaczyna się co kto lubi i czego potrzebuje. Np sol do kapięli dead sea mineral koszt koło 50 zł, olejek do kapieli nivea ma taki ok 30 zł, farmona tez koło 30 zł. Przejdź się do dobrej drogerii (GC, superpharm i tam napewno coś Ci doradzą na miejscu). Kosmetyki kolorowe odpadają, bo samemu czasem cięzko dobrać kolor a co dopiero Ty sam. Możesz też kupic jakis kosztowniejszy drobiazg np apaszkę jedwabną o ile starczy tyle kasy... (nigdy nie kupowałam). A moja główna rada taka: KUP JEJ COŚ CO SIE JEJ BARDZO PODOBA I CHCIAŁABY MIEĆ (KOSMETYK, KSIĄŻKA, PŁYTĘ, INNY DROBIAZG) ALE ZAWSZE JEJ SZKODA NA TO KASY! Nie musi bys praktyczne. Pewnie najprosciej byłoby jej się zapytac albo zabrac ją ze soba i niech sama sobie wybierze (tak robi mój mąż i mi to odpowiada), ale gdzie tu romantyzm i niespodzianka?! ;-)

Gość Kup jej ladna bielizne
My jestesmy ze soba 7 lat i od 2 mieszkamy razem. Moj chlopak na ogol kupuje mi sliczna bielizna albo kosmetyki.Nie uzywam wielu kosmetykow, ale za to najlepszej jakosci. Na gwiazdke dostalam fantastyczny krem Shisheido.bylismy wczsniej razem i wiedzial co ogladalam.Jesli chodzi o bielizne, to tez wie jakies uzywam i czesto mi kupuje dla odswiezenia garderoby. Moze jakis biustonosz i figi lub stringi (Triumph, H&M tez ma sliczna bielizne). Jesli mieszkacie razem to moze jakas koszulke jedwabna do spania.Albo fanja plyte cd.A moze ulubiony film na dvd? I nie zapomnij o kwiatach!!!

Gość ANALINA
kup jej książkę CIEŃ WIATRU, autor CARLOS RUIZ ZAFON. kosztuje 35zł, a gwarantuje, że bardzo się jej ona spodoba. dokup do tego balsam do ciała. wejdź do drogerii i zapytaj panią o balsam dla kobiet za ok 30zł - na pewno ci doradzi. ja bym się cieszyła z balsamu brązującego dove SUMMER GLOW. używam go, nadaje skórze piękny, opalony kolor :) też mam 27 lat i myślę, że to dobry wybór prezentów.

Gość wwwwwvvbvb
kup jej zestaw plynów do kapieli yves rocher-sa rozne zapachy owocowe-ja bym sie ucieszyla-mam 27 lat

Gość tomek2209
tak czytam o tych kosmetyach do kąpieli i wszystko fajnie, ale nie ma w mieszkaniu wanny

Gość ffdjgojorrgogu
a może dołożysz jej na coś do ubrania co bardzo jej sie podoba ale szkoda jej kasy??? Najlepiej co i Tobie sie bardzo podoba albo po prostu ładna, elegancka beilizna.

Gość dobre prezenty
dla 27-latki: * bielizna, ale radze uważac z biustonoszem, bo mozesz sie zdziwic, raczej seksowne szorty, zmyslowa halka itd. * kolczyki, branzoletka, broszka, łańcuszek * pudełko czekoladek w kształcie serca * bukiet róż lub innych ulubionych kwiatów * bilet do kina (we dwoje oczywiście) * pudełeczko/szkatułka na drobiazgi, w środku może być mała żywa różyczka :)

Gość dobre prezenty
a kosmetyki i perfumy... no cóż kwestia gustu i jesli nie wiesz co może jej odpowiadać to radzę nie kupować w ciemno!

Gość kup jej sztucznego fjuta
przyda się jej jak ciebie nie będzie

Gość a moze...
jakas bizuterie lepiej???

Gość ładną bieliznę

Gość wiadro szmatę i miotłę

Gość to wiadro szmate ...
to kup swojej matce jołopie :P

Gość to wiadro szmate ...
to było do >>> wiadro szmatę i miotłę :P

a może chciała by jakiż zabieg w salonie np. masaż twarzy lub ciała?? możesz kupić jej karnet na coś takiego. Ja bym się ucieszyła :)