Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek roza

Kwiaty i ON

Polecane posty

Gość kwiatek roza

Prosz o opinie na ten temat: Jetsem z chlopakiem ponad 3 lata raz dostalam na 18-stke bukieet roz i raz jedna roze na ktores tam urodziny tlyko dlatego ze mu powiedzialam ze chche kwiatka dostac. Ostatnio powiedzialam mu ze chcialabym zeby chociaz raz bez okzaji mi kupil kwiatka czy zaprosil do kina bo nigdy nie bylismy ale on powiezial ze nie wie jak bilety zarezerw jaki jest nr czy cos bleble wiem ze mnie bardzo kocha i jak wydarlam sie na niego ze nigdy niewpadl na taki pomysl to powiedzial ze nie beddzie mnie przekupywal kwiatami !!!! a ja uwazam ze tyo jest tez dowod milosci !! ratunku ,zle sie z tym czuje

Gość kwiatek roza
help

Gość kwiatek roza
nigdy nie dostalyscie kwiatka -rozy ze slowami kocham cie?

Gość kwiatek roza
uwazam ze to jest mile a wlsaciwie nie wiem jak to jest ale na filmach tak jest zawsze

Gość malagga
''milosc to nie róże, nie buziaki małe, duże"

Gość kwiatek roza
i jak byscie sie czuly nie bedac w kinie z facetem z ktorym chodzicie 3 lata

Gość kwiatek roza
:(:(:(

Gość modliszka zimna
boże ale masz problemy. kup bilety i po prostu go weź do tego kina. gdzies jest napisane że kobieta nie może sama zorganizowac wyjścia do kina? :/

Gość kwiatek roza
juz to zrobilam bo by mnie wczesniej szlak trafil niz bym sie doczekala od niego

Gość modliszka zimna
no własnie. może nie lubi :P a może sie obawia że bedzie musial płacić za Ciebie i za siebie. jak jest sknerą to takie jednorazowe wydanie 30zł moze byc szokiem :P

Gość kwiatek roza
niejest sknera nie bedzie sie obawial prosz o powazne odp

Gość kwiatek roza
nie uwazam ze nie lubi tylko mu siie niechce zalarwiac biletow przez tel szukac co graja o dzwonic tam

Gość jasne ze takkkkk
po 1 JESLI NIE POWIE SIE FACETOWI WPROST CZEGOS, TO SAM NA TO NIE WPADNIE(BEZ OBRAZY DLA PANOW) ALE TACY SA, JAK NIE POWIESZ, LUBIE DOSTAWAC KWIATY, ZAPROS MNIE DO KINA, DOTYKAJ MNIE TUTAJ BO LUBIE, CALUJ TAK BO TO SPRAWIA MI PRZYJEMNOSC, TO NIBY JAK SAM NA TO MA WPASC??? po 2, NIE PRZYWIAZUJA WAGI DO TAKICH WLASNIE KWIATOW, ITP, CHYBA ZE MAJA TAKI CHARAKTER, ZE SA NAUCZENI WLASNIE KUPOWANIA TAKICH DROBIAZGOW BEZ OKAZJI, NA TWOIM MIEJSCU NIE ROBILABYM Z IGLY WIDLY:) POZDROOO

No te dowody miłości..... Ty uważasz że to kwiaty, kino itp...z zaskoczenia niektórzy faceci, że seks...a co byś zrobiła jakby Cię on tak naginał na cos w tych sprawach co Ci nie odpowiada????? TO znaczyłoby, że go nie kochasz, nie zależy Ci????

Gość pytanieeeeeeeee
Ciesz się, ze przynajmniej kiedykolwiek dostałas kwiaty, bo ja przez dwa lata nigdy:p Na imieniny czy urodziny dostaję smsa. W kinie też nigdy z nim nie byłam, ale to dlatego, ze ja nie lubię oglądac filmów w kinie. Wolę we własnym łóżku:)

Gość kwiatek roza
no wlsanie tez myslaalm ze nie wpdal na to ze chcialabym ale powiedzialam mu potem otym ze lubie to i to-kwaty i chce toi to - czyli kino no to wlasnie powiedzial to co wyzej napisalam na temat kina a o nkwiatach ze nie bedzie mnie przekupywal !

Gość pytanieeeeeeeee
I z tymi dowodami miłości też bywa różnie... Ja się np. czuję olewana, kiedy mój chłopak nie odzywa się do mnie tydzień, w ogóle nie interesuje się, czy żyję, co robię itd. A jak mu mówię, że w ogóle nic mi nie napisał, nie odezwał się, to on sie irytuje, ze dla mnie dowodem miłości jest sms albo mail, albo telefon:O Ale dla mnie jest to dowód, ze się o kims myśli. A na pewno taki dowodem nie jest brak jakiegokolwiek kontaktu przez tydzień...

Gość kwiatek roza
wlasnie i chodzi mi o to zeby zrobil cos co mnie zaskoczy !!!! zeby nie bylo nudno ja staram sie czesto zrobic mu jakis prezent cos kupic przyniejsc nawet glupia czekolade !

Gość kwiatek roza
omg tydzien???? to jak ja nie puszcze syg czy sms dluzej niz 3 godz to on sie pyta czego sie nie odzywam, :P

Gość pocztówkaaa
wiecie wydaje mi sie ze tu nie chodzi o kwiaty czy kino tylko o sam fakt zeby facet zrobił cos co nas zaskoczy, zebysmy sie nie spodziewały tego po nim, ja dostałam dwa kwiatki na poczatku bycia razem, kilka czekoladek i ostatnio mala bombonierke i winko tak bez okazji ale tylko dlatego ze wczesniej powiedziałą swojemu facetowi ze nie czuje aby sie o mnie starał tak jak na poczatku

Gość kwiatek roza
tak chodzi tez o cokolwiek nawet na urdziny czy inna okazje mam sobie sama wybrac prezent bo on nie ma pojecia co mi sie podoba chociaz tyle ze soba jestesmy i jak chodzimy po miescie kolo sklepow to mu zawsze pokazuje co mi sie podoba itp

Gość kwiatek roza
jezeli chodzi o wino to sam nie kupi wina nie zrobi mi niespodzianki tylko zawsze sie pyta czy pijemy i razem wybieramy -ciesze sie ze zawsze liczy sie z moim zdaniem ale jakby raz na jakis czas sam coos zorganizowal cieszylabym sie

Gość modliszka zimna
mój ostatnio stwierdził że kwiatki więdną i woli mi ofiarować... kwiat kalafiora :P jest smacznie i śmiesznie :P

Rozumiem Cię bo mój były też nie miał w zwyczaju zaskakiwania i bardzo mi tego brakowało-myślę,że dlatego tak teraz doceniam jak mój chłopak zupełnie bez okazji przynosi kwiaty,czekoladki które najbajdziej lubie,maliny jego mamy za które dałabym się pokroić;) itp. tu nie chodzi o pieniądze jak niektóre odrazu na Ciebie naskoczyły-jak gdzieś wychodzimy to płacimy na zmianę ale o to że pomyślał by mi zrobić przyjemność...ja też staram się go zaskakiwać...POZDRAWIAM:)

Gość kwiatek roza
to moze mam mu powiedziec ze lubie i fajnie by bylo jak by mnie czyms zaskoczyl - w sumie mowilam mu raz o tym ale pewnie nie pamieta niewiem - chce to zmienic

Powodzenia...ja próbowałam z byłym i jakoś nie wyszło-chyba niektórzy poprostu uważają to za zbędę...