Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mozna

czy warto tracic czas dla takiego idioty????

Polecane posty

Gość jak mozna

Zakladam ten topik dla mojej siostry, wypowiedzcie sie i potem pokaze jej odpowiedzi, moze sie zastanowi. otoz, moja siostra jest 3 lata z pewnym palantem, ktory spotyka sie z nia jak ma ochote na seks. W tygodniu dzwoni moze do niej 2 razy, nie pisze smsow, maili, nie gadaja na gg, bo ciagle zaslania sie praca...mieszkaja od siebie 70 km i widuja sie tylko w niedziele i te randki wygladaja w ten sposob, ze on przyjezdza o 17 i 23 jedzie. Ona przez 3 lata poznala jego dwojke znajomych, ciagle ze soba zrywaja, bo on ja olewa, on potem blaga o powrot i moja durna siostrzyczka oczywiscie mu wybacza...jest dobrze 2 tygodnie i potem znowu placz...najlepsze jest to, ze np. sylwestra spedzili osobno, bo jej facet chcial go spedzic z rodzina, a jej nie zaprosil, bo ona do rodziny nie nalezy...co wy na to???? jakimi slowami mam ja przekonac, ze ma z nim zerwac raz na zawsze???? zal mi jej, jak ciagle ryczy przez niego. On ma 30 lat, ona 24 i zachowuja sie jak dzieci...

Gość ehehehhehe
cyrk po prostu,ona chyba naprawde ma ze sobą problem,bo o nim juz nie wspomne

Gość jak mozna
owszem jest bardzo zakompleksiona...i tak glupio zakochana, ze az mi czasami wstyd za nia. Czasami siedzimy u znajomych i kazdy ja pyta gdzie ma swojego faceta (on nigdy nie wychodzi z nia na zadne imprezy) , a ona na to, ma prace. Kiwaja glowami, a ona, smiejcie sie dalej, a ja i tak go kocham i chce z nim spedzic reszte zycia...porazka:-( jak ja z tego uleczyc??????

Gość jak mozna
blagam pomozcie mi!!!!!!

Gość malagga
wstyd mi za to, że przedstawicielki mojej płci są tak naiwne...lub tak ślepo zakochane, przeciez ze to idiota na kilometr widac! najlepiej byloby gdyby dostala od niego porządnego kopa - albo zobaczyla go z inną (mi pomoglo) albo poznala kogos wartosciowego, kto zawrocil by jej w glowie. Zyczę powodzenia.

Gość jak mozna
chodzi wlasnie o to, ze ona jest bardzo niesmiala...to jest jej pierwszy facet i ona jest pewna, ze jesli z nim zerwie to nigdy nie pozna juz zadnego, bo jest brzydka itd... ja mam 25 lat i tez jestem sama i nie rozpaczam, a ona nawet sie juz nie uczy, nie ma zadnego hobby, ciagle siedzi i czeka na jego tel albo sie z nim kloci...

Zdecydowanie nie warto!!! Chyba że Twojej siostrze odpowiada bycie \"manekinem\", bo do tego to się sprowadza :O Traci na niego swoej najlepsze lata :classic_cool: Niech kopnie go w dupę :O

Gość jak mozna
no tak...to to ja wiem. Pokaze jej te odpowiedzi, bo ona uwaza, ze on nie jest taki zly...ja go juz tak znienawidzilam, ze nie moge na niego patrzec...i to jego dziewczyno nie dramatyzuj, zrozum, ze mam inne obowiazki oprocz ciebie, tylko kiedy ona byla jego obowiazkiem??? dzieki za wypowiedzi.

Gość jasne ze takkkkk
MASAKRA, WSPOLCZUJE JEJ powiedz jej, ze skoro tak to teraz wyglada, to jak bedzie za kilka lat, czy po slubie... albo nie wiem zapoznaj ja z kims, niech zobaczy jak zachowuje sie facet ktory kocha, szanuje i ktoremu zalezy na kobiecie inaczej : jak zachowuje sie prawdziwy mezczyzna ...

Gość ja radze nie wierzyc w takie
a moze ten facet ma rodzine w postaci zony i dwójki dzieci? a w niedziele mówi zonie ze umówił się z kumplem na golfa? i jedzie do niej? przeciez ewidentnie widac ze facetowi zalezy tylko na seksie!!! facet który kocha stara się duzo czasu poswiecac kochanej osobie zadzwonic choc na minute porozmawiac jak minał dzień powiedzieć kocham Ciebie albo tęsknię.... on wykorzystuje ją jak tylko moze!!!!

Gość Nie warto
Znam osobiście przypadek, w ktorym dziewczyna (moja kolezanka) była naprawdę tragicznie traktowana przez swojego chlopaka (teraz juz całe szczęście EKS chłopaka). Jego zachowanie było po prostu chamskie, ale tkwili w tym związku ponad 2 lata, bo koleżnaka bała sie że juz nikogo innego nie spotka itp. Więc ten przypadek jest podobny do przypadku Towojej siostry. Próbowałam tłumaczyc tej kumpeli , że znajdzie jeszcze wartościowego czlowieka. Było ciężko, ale wreszcie zakonczyła ten "związek" i teraz jest w szczęśliwym związku z facetem kory potrafi ją docenić. Jest szczęśliwa:-). Powiedz swojej siostrze , że nie warto pozwalać tak sie traktować, bo on na nią po prostu nie zasługuje. Przypuszczam, że on jest święcie przekonany, że Twoja siostra będzie z nim bez względu na wszystko. Pora wyprowadzić go z tego mylnego mniemania! Na świecie jest tylu fajnych facetów, szkoda tracić czas, dla kogoś kto czyni nas nieszczęśliwymi.

Gość jak mozna
tak tak tak!!!! wlasnie tak, on ja wykorzystuje, zalezy mu na seksie i nie warto tracic czasu i ona o tym wie, ale nie potrafi powiedziec zegnam, bo kocha...tylko kogo ona kocha???

Gość jak mozna
eh nic...dzieki wam dziewczyny, moze jej to pomoze. Niedlugo walentynki i ta juz lata za prezentem dla niego. ona mu kupi wode za 100 zl a on jej roze za dwa zlote i do tego jakies wyuzdane stringi za 20...i bedzie fruwac w oblokach;-( gdybym mogla to przegonilabym go z w ogole z europy, niech jedzie do afryki i tam siedzi w buszu, bo tylko sie do tego nadaje palant jeden.