Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieregularna

miesiaczka-help

Polecane posty

Gość nieregularna

Witam ostatnia miesiaczke mialam 23 stycznia i wczoraj ku mojemnu zdziwieniu znow ja dostalam:/ przeciez to 16 dni dopiero moze ktoras tez tak miala??

ile masz lat? jak dlugo miesiaczkujezsz? do tej pory mailas regularnie?

Gość nieregularna
mam 21 lat nigdy nie miesiaczkowalam regularnie ale zawsze mialam pozniej miesiaczki czasem po 30 dniach zdazalo sie iwiecej ale nigdy tyle wczesniej:/ miesiaczkuje juz od 9 lat

to witam w klubie....:/ mam 21 lat, miesiaczkuje od 7-8 i tez w tym miesiacu dostalam wczesniej mimo ze moja norma to 35 dni.... a dostalam po 20. nie wiem co moze byc przyczyną...moze pogoda:P

Gość nieregularna
heh odrazu lepiej ajk sie wie ze nie jest sie samym;) w przyszlym tygodniu mam zamiar isc do lekarza od kolezanki mama tez tak miala zawsze co 18 dni i lekarz prtzepisal jej tabletki bierzez juz je od ladnych paru lat i ma regularnie ale jakprzestaje to znow wszystko sie powtarza:/

wiesz...jak raz to Ci się zdarzyło to nie ma sensu sie przejmowac....to może być jednorazowy wybryk Twojego organizmu i nie warto od razu faszerowac sie tabletkami ale wiadomo ze mozesz sie skonsultowac z lekkarzem jesli się niepokoisz.... dwa lata temu zdarzyło mi sie też że dostałam 2 tyg za wcześnie ale poźniej wszytsko wróciło do normy wiec myśle że nie ma co panikowac ale poczekac do nastęonej miesiaczki:)

Gość nieregularna
tez mysle ze to moze byc jednorazowy wybryk ale wizyta u lekazra i tak nie zaszkodzi;)

Gość viki5
cześć mi sie tez wydaje ze to jednorazowetez kiedys tak miałam ajk bedzie sie powtarzac to zgłoś się do lekarza