Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszkowa

Wkurzacie się jak ktoś długo nie odpisuje WAM na maila?

Polecane posty

Gość Tomaszkowa

bo ja tak.!!!!

Gość pijawka co ty tu robisz
???

Bardzo. A jak na odpowiedz sms czekam to krew mnie zalewa. Ludzie odpisujcie !

Gość jasne ze tak

pewno że tak. I nie rozumiem takiego argumentu, że ktos niby czasu nie ma. Dla chcacego nic trudnego.

no sorry ,ale jak ktos jedzie samochodem to co ? ma sie zatrzymac na srodku drogi, skrzyzowania, ronda i Wam odpisac ? Albo (co tez widzialam) odpisywac w czasie jazdy i zaparkowac komus w bagazniku ? Moze ktos ma zebranie w pracy , jest w kinie albo u cioci na imieninach i nie slyszy ? ;) Zreszta poki co -nie ma obowiazku noszenia stale komorki przy sobie. Ja jak ide na spacer z psem , to nie zabieram , albo jak zapomne wziac jej do pracy - to co ? mam sie wracac do domu przez pol miasta ? Blizsi znajomi i rodzina maja do mnie na wszelki wypadek tel do pracy tez :) - jak maja cos pilnego - moga zadzwonic . Jak nie -poczekac az odpisze :) Zreszta jak macie takie pilne sprawy, to dlaczego nie dzwonicie do tej osoby ? Tylko wysylacie sms?

na @ tak, na sms nie obrażam się. Czasem tak jest, ze ktoś natychmiast nie moze odpisać. Ale na @? zawsze mozna znalezć te parę minut by odpisac

na @ tak, na sms nie obrażam się. Czasem tak jest, ze ktoś natychmiast nie moze odpisać. Ale na @? zawsze mozna znalezć te parę minut by odpisac

Gość heyaaaah
ale durne teamty wymyślacie... raju... serio musi wam się nudzić.. a moze załoze temat: czy jecie prawą czy lewą stroną szczeki?

Gość nie bo wiem
sama po sobie, ze mozna nie miec czasu :O

Gość heyaaaah
ale durne teamty wymyślacie... raju... serio musi wam się nudzić.. a moze załoze temat: czy jecie prawą czy lewą stroną szczeki?

O kurde, nie wiedzialam, ze ludzie tak oczekuja odpowiedzi, pewnie wszyscy moi znajomi sa na mnie niezle wkurzeni 😭

Gość jej problem
ja zawsze znajduję czas. Jak go nie mam to grzecznie piszę, że osoba ma poczekać na odp. bo w tej chwili brak mi czasu. Ale odpisuje zawsze w ciągu 3 dni nie dłużej. Trzeba szanować osobę , która do mnie pisze.

Gość WKURZAM SIĘ I CO Z TEGO
a jem obiema stronami szczęki :D

Gość Dorosła kobieta
Tak , ja rozumiem że czasem ktoś czasu żeby na smsa odpisać może nie mieć , bo ja też często nie mam ,Ale za to bardzo wkurza mnie jak ktoś nie odpowiada mi na e-maila , wiadomość na komunikatorach itp , to świadczy o jego kulturze osobistej , gdy do mnie ktoś piszę ja czuję się w obowiązku odpisać tej osobie , a nie udawać że nie widzę jak ta osoba do mnie napisała , a niestety często tak jest i ja takiego zachowania nie lubię . Warto mieć kulturę i odpisywać , często ktoś uwarza że ma ważniejsze sprawy , wcale nie , dla chcącego nic trudnego .Gdy ktos do mnie nie odpisuje mimo ze siedzi na komputerze i widzi moją wiadomosc to szczyt chamstwa , głupio sie wtedy czuję , dlatego badzmy kuluralni i odpsujmy na wiadomosci , emaile od razu , na smsy jeśli nie widzimy to od razu jak zauważymy . Pozdrawiam !

Gość Dorosła kobieta
Tak , ja rozumiem że czasem ktoś czasu żeby na smsa odpisać może nie mieć , bo ja też często nie mam ,Ale za to bardzo wkurza mnie jak ktoś nie odpowiada mi na e-maila , wiadomość na komunikatorach itp , to świadczy o jego kulturze osobistej , gdy do mnie ktoś piszę ja czuję się w obowiązku odpisać tej osobie , a nie udawać że nie widzę jak ta osoba do mnie napisała , a niestety często tak jest i ja takiego zachowania nie lubię . Warto mieć kulturę i odpisywać , często ktoś uwarza że ma ważniejsze sprawy , wcale nie , dla chcącego nic trudnego .Gdy ktos do mnie nie odpisuje mimo ze siedzi na komputerze i widzi moją wiadomosc to szczyt chamstwa , głupio sie wtedy czuję , dlatego badzmy kuluralni i odpsujmy na wiadomosci , emaile od razu , na smsy jeśli nie widzimy to od razu jak zauważymy . Pozdrawiam !

Gość gość
Ja Ci odpisze na maila :D fideli@o2.pl