Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvfcgvfgvb

CZY myjecie moze włosy szamponami dla dzieci???czy sie nadaja dla dorosłych??

Polecane posty

Gość gvfcgvfgvb

chodzim i oszamponik firmy hipp..ponoc swietny jest a znacie jakies jeszcze inne dzieciece superhity którymi myjecie włosy i zachwalacie sobie??

Gość Adasdsa
AA baby; nivea baby.

Gość hrdhy
ja kiedyś myłam Johnsons Baby i włosy były naprawde bardzo fajne, chyba musze do niego wrócić

Gość adrinnna
ja myję, ale tylko włosy łonowe

Gość njugi
po co myc szamponami dla dzieci??? jest taki wybór.

Gość ja myję po to że po KAŻDYM
innym mam łupież jak 150:O WIęc uzywam takiego jednego niemieckiego dla dzieci, ale też nie może być każdy, tylko z odpowiednimi składnikami. A jak nie tego dla dzieci, to może być np. Freederm. Tylko, ze o ile za ten szmpona dla dzieci płacę 15 zł za 400ml, to Freederm kosztuje już 38zł za 200ml i do tego jest okropnie niewydajny, a ja mam włosy do połowy pleców i jest ich cholernie dużo:o WIęc taki Freederm starcza mi max. na tydzień. Dlatego używam szaponów dla dzieci. Jak idę do fryzjera, to za kązdym razem, kiedy umyją mi głowę jakimiś fryzjerskimi szamponami mam łupiez przez ok. 10 dni... Ale już mi głupio do takiego wielkiego, profesjonalnego szamponu przynosić mój szampon dla niedorobionych...:o

Gość hipp szampon
ja używam szampon hipp, myślę, że jest dobry. wybieram taki, ponieważ nie ma szkodliwego składnika sls, który jes min. odpowiedzialny za łupież i powoduje też rozdwajanie końcówek!!!! jest zawarty w wielu szamponach, również w niektórych dla niemowlą (o zgrozo)!!

ja używam tego dla dzieci z Rossmanna, Babydream czy jakos tak. też bez sls!