Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witt

katarina wii zazdrościła tej łyżwiarce, plami jej imię

Polecane posty

Gość witt

wstydz się jadowita zmijo. siedzisz tu i opluwasz ludzi no wejdz teraz na pomarańczowo.

Gość opanuj sie
jeblo Cie dzisiaj niesamowicie :O

Gość witt
o weszła witt:D i obraża:D

bosze!! jak Wy nie macie o niczym pojęcia!! a myślą, że tak dobrze nas znają! :O

Gość Sonya harding
Ta witt to zmija - ta kafeterniana też :( Niech sie w ogole nie odzywa dop mnie bo jej oddam nejsbolem alke nie w krzywą girę tylko przez łeb!!!!!!!!

Gość Sonya harding
bejsbolem*

Gość opanuj sie
Lauren a skad wiesz ? Masz panel ? :O

Gość ja siem doloncze z zapytaniem
podlogowy z Krosna chyba :o

Gość opanuj sie
To nie zauwazylas ze juz dwie podszywki mialam ? :D I kto tu jest gupi :O

Gość szczerze mowiac kochanie
to srednio mnie to obchodzi 🖐️

To co mam zamiar ci powiedziec (i tobie podobnym) bez problemu moge napisac \"na czarno\". Nie wstydze sie swoich pogladow. Nie widze problemu, by pisac na pomaranczowo i znizac sie do poziomu tobie podobnych. Tacy ludzie jak ty jedynie mnie smiesza :O Myslisz, ze zdenerwuje sie, bo jakas sfrustrowana panna obrzuci mnie blotem?? Sorry, ale nie robi to na mnie wrazenia. Baw sie dalej... poki ferie trwaja :D

\"Nie widze problemu, by pisac na pomaranczowo\" - mialo byc \"na czarno\". Przykro mi, ale mam w nosie to czy ktos sie ze mna zgadza i mnie lubi. Nie pisze pod publiczke. Zdanie takich jak ty jest mi najzupelniej obojetne, wiec moze wykorzystaj ta energie na cos pozytecznego :D

Gość witt
no i własnie na to czekałam, pojawiła się cała nasza agresywna zapocona katarina, az dwa pod rząd pościki wypociła:) a my tak bardzo mamy ochote ja czytac i brac sobie jej cenne uwagi do serduszka. katarinko sram na ciebie. Nikt ciebie tu nie liubi, przekonałam się - i olewam ciebie. rozumiesz? jestes pusta i wulgarna tak samo będe ciebie obrazała jak ty innych.

Gość Mozambijka
zja pierdykam , ale ta Katarina Witt jest agresywna. Wyzywa dosłownie wszystkich:O

Gość Mozambijka
My sie bawimy , to ciebie nie lubią. I niby ciebie to nie obchodzi u chowasz się za uśmiechem , ale w głebi duszy zastanawiasz sie, dlaczego? powinnas wiedzieć dlaczego.

Gość studentka psychologii
Katarina ma kompleksy. Poprzez swój nick chce pokazac jaka jest piekna, a w rzeczywistości zakompleksiona brzydka kobieta. Nie ma powodzenia, szczęścia i radości i swoja agresję ukazuje na forum będąc anonimową. Nie ma Boga w sercu , jest bardzo złym człowiekiem miimo iz uśmiecha się. Co jeszcze dobra mina do złej gry - oto cała ta Katarina. + choroba- depresja bądz nerwica. Katarinko- wyluzuj. Bądz cżłowiekiem, zyj i daj zyc innym. uwierz nie trzeba sie chowac pod płaszczykiem uśmiechu bo w środku zaczniesz gnić. A nie ma nic gorszego jak miec chorą duszę. pozdrawiam

Myslisz ze zastanawiam sie dlaczego nie lubi mnie jakas panna z forum internetowego?? :D :D Albo nawet kilka? Laska mnie to bawi. Przykro mi, ale nie mam charakteru cierpietnicy :D Nie biore sobie tego wszystkiego tak powaznie jak niektorzy ;) Po co sobie zycie uprzykrzac? Wchodze tu raz czesciej, raz rzadziej i to wszystko. Nie zastanawiam sie nad tym czy mnie ktos lubi czy nie, czy ktos ma inne poglady czy nie - mam ciekawsze rzeczy do roboty ;)

Pomaranczki nie wiem jak dlugo jestescie na Kaffe, ale wiele osob zna sie tu od dluzszego czasu, czesto ze soba rozmawia, bawi sie zartami i slowami, a osoby \"niewtajemniczone\" biora to na powaznie ;) Wiekszosc wypowiedzi to zarty :) Pseudostudentko :D Ucz sie dalej ;)

Katarino - oczywiście ,że mozesz nie przejmowac sie, bawić się , wchodzic tu czy wychodzić. jednakże czy koniecznie musisz obrażać ludzi i głośno manifestowac swoje racje? jak widzisz duzo osób nie zabardzo lubi twoje "pojawianie się". Duzo w tobie zimna, nie ma w tobie radości w wypowiadaniu, jest sarkazm, ironia i szybkośc w mówieniu co jest przejawem problemów samej w sobie. Nie sztuka wejśc i olac wszystkie forumowiczki, zlinczowac i sobie wyjść. Sztuka być lubianym nawet przez osoby anonimowe na forum. Była tu kiedys Rybka, osoba ciepła, z dystansem do siebie i do swojego staropanieństwa, bo i na nią najeżdzali. Nie poddała się, ciepło z niej biło jak pamietam. Odeszła od nas. Pozostały same znudzone kobiety z kompleksami?zastanów się ...i poco byc takim?

Studentko- bardzo mądre słowa piszesz. Pozdrawiam bo brakuje tu ciepłych osóbek. ja generalnie nie wdaję się w zagorzale dyskusje, a juz napewno nie kontunuuje rozmów z agresorami. Kieruję się swoją mądrą stopką. A Rybki - faktycznie brakuje.

Gość Mozambijka
studentko-- jestes pseudostudentką widzisz? I jak tu dotrzec do takich ludzi ?Nie reagować.:O

Gość teraz pod pomarańczowym bo zn
oby takich studentek nawet pomarańczowych było więcej niż jedna zimna agresywna katarina. Zygam jak ja czytam Znam ciebie Witt i uwierz, gardze takimi ludzmi jak ty.

Gość i ja pod pomarańczowym jestem
Tez znam katarine długo, czasami sobie zartowałyśmy i nie umiem jej w oczy powiedziec, ze tez nie lubie jej. Poprostu drazni mnie ona. Moze faktycznie najlepieby było omijac ją?

studentko \"Sztuka być lubianym nawet przez osoby anonimowe na forum\" - kazdy ma swoje priorytety ;) Przykro mi, ale nie zamierzam naginac swoich pogladow tylko dlatego, zeby mnie ktos lubil!! To jest forum anonimowe i zawsze znajdzie sie ktos kto obrzuci blotem i wyzwie. Tylko dlatego, ze np. ma taki humor. Jestem latwo rozpoznawalna, bo mam staly czarny nick, nie podpisuje sie co chwile innym. Dyskutuje z roznymi osobami - pamietam czarne nicki, ale nie setki pomaranczowych. Mnie ta \"nagonka\" ani ziebi ani grzeje ;) raczej bawi :D dla mnie to nie jest prawdziwy swiat - niektorzy zbyt powaznie podchodza do znajomosci internetowych ;)

Gość mam dośc jej
chyba jej nikt nie lubi i nie ma odwagi napisac tego pod czarnym nickiem. Ona nie napisała jeszcze nigdy nikomu czegoś ciepłego. Duzo takich osób , ale jak pohawia się katarina- jakos kazd ucieka.

Katarino- ani ziebi ani grzeje. A czy Ty potrafisz pisac jakoś delikatniej, łagodniej? Widzisz tu sa osoby , której jak sama dostrzegasz znaja ciebie.Są pod czarnymi nickami a teraz nie chcą sie ujawnić. I tez ciebie grzeje to ,że tych których tu lubiłas nie lubia ciebie i sa w stosunku do ciebie fałszywi?

Gość znasz mnie
szkoda nam czasu i nerwów? jakiego czasu ? a tobie nie? a nerwy? przeciez to ty masz nerwy nie my, to ty cała kipisz. To na ciebie jest nagonka. Moze w ten sposób chcemy ci kolezanko powiedziec ,żebys wreszcie znikneła? a moze zamkneła się na weieki bądz zaczeła mysleć i szanowac innych. pozdrawiam ciebei bo mnie znasz ale uwierz, mam cię dośc