Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

pytanie o torrent,please!!!!!!

Polecane posty

Gość

Cholera,nie moge sciagnac fimu.to znaczy sciagnal sie ale caly czas pisze seeding i nie moge go przniesc do moich dokumentow ani otworzyc:O:O

Gość
🖐️

Gość
program ares

nie wiem co to za ustrojstwo ale do torrenta lepiej zainstalować coś wypróbowanego (polecam uTorrent albo BitComet). Najlepiej wyłącz program i wtedy przenieś sobie film do żądanego katalogu.

Gość
ogolniemi dobrze sciaga,tylko czasem tak sie robi.Ale jak wylacze to jak przeniose?

ściągnięte pliki masz w tym katalogu: F:\\Documents and Settings\\Twoja nazwa\\Ustawienia lokalne\\Dane aplikacji\\Ares\\My Shared Folder\\My Torrents możesz zmienić katalog docelowy dla ściąganych plików w zakładce Control Panel->BitTorrent 🖐️

Gość
wiem wiem ze tam sa.ale nie moge tego przeniesc bo pisze ze folder jest uzywany przez inny program.to dlatego ze nie pisze complete tylko to seeding.

seeding oznacza że masz już ściągnięty cały plik i właśnie udostępniasz go innym. Pewnie ten program go blokuje i dlatego najlepiej go wyłączyć podczas przenoszenia :>

Gość
no zamknelam program i dalej sie nie da przeniesc.To jest wlasnie bez sensu.bo ja moge udostepniac nnym a sama nie moge korzystac.Dobra dzieki za pomoc