Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala rada do forumowiczek-

Czym myc buzie? Zeby nic nie wyskakiwalo???

Polecane posty

mydlem? zelem? nie wiem juz pomozcie

upii

Może to zabrzmieć dziwnie ale może spróbuj płynu do higieny intymnej ? Mi na plecy pomogło...tu był gdzieś nawet taki temat o tym . W każdy razie coś musi być na rzeczy bo wiele osób to poleca :)

Gość upiii
no co ty? a niby czemu on pomaga ?serio?? jaki najlepiej?

Gość Dołączam się
Ja wypróbowałam masę różnych żeli i płynów, również tych na receptę i nic! Więc zmieniłam mydła , żele, pilingi itp na mydło dla dzieci ziajka :) i jest ok, szczególnie przy zapaleniach bo nie podrażnia i nie roznosi "syfków" na inne partie twarzy, także polecam. Poza tym możesz od czasu do czasu zaparzyć bratek polny i tratować go jako tonik.

Nie wiem czemu pomaga... :) Może to przez kwas mlekowy może przez delikatniejszy skład ? Spróbowac warto - mi pomogło - też na początku się temu dziwiłam :)

Gość liiiiii
spróbuj płatków owsianych zalanych gorącą wodą (nie podrażniają, a przy okazji odrobinę złuzczają), możesz też jakichś delikatnych mydełek naturalnych, bez tych wszystkich chemicznych świństw. żele do twarzy w większości są z SLS, nie polecam, bo tylko pogarszają sprawę. Pozdrawiam.

A mi bardzo pomaga pianka do mycia twarzy Clean & Clear :) Od kiedy jej używam nie mam ani jednego wypryska ... a kiedyś miałam twarz całą w pryszczach :o ... Aha i przestałam używać kremów do twarzy i podkładów ... w zastępstwie stosuję krem tonujący Nivea :)

Gość ja myje bambino
i mam spokój z prysczami,moja cera sie ładna zrobiła a kiedys mylam zelami i mialam fatalną