Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w porządku

czy są tu dziewczyny które nie idą do łóżka na 1 randce?

Polecane posty

Gość nettikia
a co myslisz ze teraz to same latwe dziewczyny tylko poswiecie chodza

Gość do dębowe mocne
Ktoś kiedyś wymyślił, że jedne wyrazy pisze się przez "u", drugie przez "ó", albo "rz" i "ż". Nie rozumiem, po co tak komplikować sobie życie. Gdybym była w mocy, to uprościłabym pisownię i ulżyłabym ludziom w męczarni nauki ortografii. :D

Gość klarysunia
raz sie dalalam prawie rozebrac na 2 i co ? w sumie fajnie bylo ale on wykorzystal okazjie ] wiecej tak sie juz nie dalam wazniejsze zasady niz chwila przyjrmnosci bo potem to czlowiek jescze bardziej jest zkolowany

Gość ja ja ja ja
czy są tu dziewczyny które nie idą do łóżka na 1 randce? Ja jestem tą osobą!

Gość i ja i ja i ja też
dla mnie to kwestia czego oczekuje się od drugiej osoby, czy gdzieś w głowie nie myśli się o drugiej osobie jak o ewentualnym tym jedynym( jedyną). Ja choć dorosła i te sprawy miałam za sobą, mimo,że nocowałam w jednym pokoju na wyjeżdzie weekendowym, to na nic nie pozwoliłam i on to uszanował,choć go skręcało.To może troszkę poczekać,potem bardziej smakuje

dziewczyny???!!!!!czy Wy powariowałyscie?????!!!!!!!! jak mozna isć do łóżka na 1,2 czy 5 randce z kimś kogo w ogóle nie znacie??? jak mozna isć do łóżka z kimś kogo sie nie kocha, kogo nie darzy sie miłością, szacunkiem....

Gość wreszcie mądra dziewczyna

jak mozna isć do łóżka z kimś, z kim nie jest sie w stałym zwiazku??? tylko tak dla rozrywki z pierwszym lepszym???wiecej szacuku dla własnej osoby!!!! sex to nie tylko oddanie fizyczne to cos wiecej....to magia dwojga ludzi którzy sie kochają i są ze sobą zwiazani psychicznie, emocjonalnie..... a nie oddać sie komus, kogo nie znam!!!!!!!kogo moze wiecej nie zobacze....i w ogóle !!!! dla mnie to nie do przejscia!!!!!!

szkoda że tak mało dziewczyn myśli jak Ty

Gość
ja moze troche odbiegne od tematu ale coz otoz poszlam z nim do lozka po kilku spotkaniach, pozniej spotykalismy sie dalej czulam ze jest miedzynami jakies uczucie i owszem jak sie pozniej okazalo bylo tyle ze on myslal ze spotykam sie tylko dlatego zeby sie poprzytulac, heh, dodam ze poznalismy sie przez GG pisalismy ze soba ponad rok, teraz juz nie ma mowy o sexie miedzy nami, mimo, ze czuje napiecie miedzy nami, mamy byc rzekomo przjaciolmi mowi ze ejst po trudnym zwiazku, ze potrzebuje czasu zeby znowu moc z kims byc, czekam na niego bo mi zalezy ale obawiam sie ze za jakis czas moge miec swiadomosc straconego czasu a tego bardzo nie lubie

Moja droga!!! poznałam wielu facetów i z reką na sercu moge powiedzieć że faceci to kłamcy!!!!!!!!!!oczywiście nie wszyscy, ale wyjatki sa rzadkie, wiem cos o tym bo smaa sie przkonałam na właśnej skórze....naparwde moja rada jest taka żeby nie być tak szybko ufnym wobec facetów, do tego co mówią, tym bardziej wobec tych pznanych na gg czy innym komunikatorze.....faceci móiwa rózne rzeczy...żeby tylko przypodobać sie dziewczynie a potem wykorzystać...oni już tacy sa i nic na to nie poradzimy...Mozemy sie tylko bronić i nie dawać!!!!!!!!!!!!!

Gość same szukacie okazji
do pójścia do łóżka,przynajmniej niektóre

Gość
No tak, biore poprawke na to co mowi, klamalam go dlugo, nie mowilam dp konca prawdy o sobie, ubarwialam swoje zycie przez co nasz kontakt sie zacieral, niedawno powiedzialam wyjasnilam wszystkie watpliwe sprawy, i mamy byc prawdopodobnie \"lepszymi przyjaciomi\" ale my juz spotykamy sie ponad rok, chyba troch mu ufam, ale to prawda ze trzeba byc uwaznym i to nie tylko jesli chodzi o facetow

Gość
cos jest z ta okazja, bartosz podobal mi sie, nie jest tak ze widzialam w nim tylko i wylacznoe przystojnego faceta, mysle ze laczy nas wiez psychiczna, emocjonalna rowniez inaczej nie spotykalisbymy sie teraz, kiedy od dluzszego czasu ze soba nie sypiamy

Gość widać że pusta lalka

Gość madziaraaaa
Uważam że jestem super, ...spoglądaj na moją fotkę Gdyż zdjęcia zmieniam co tydźień JUŻ CIĘ KOCHAM, PRAGNĘ :p

Gość madziaraaaa
ZALOGUJ się na fotka.pl i komentuj mnie !!!

Gość madziaraaaa
robię laskę na pierwszej randce- to mój atut

Gość
Jestes boska, daj mi swoj numer !!

dziewczyno czy ty sie słyszysz??????????!!!!!!!!!!!!!!!jesteś obrzydliwa !!!!!!!!!a poza tym obrażasz wszystkie kobiety swoim wyznaniem

Gość madziaraaaa
lubie smak spermy poprostu

moze nie pasuje do tego swiata, ale wdze ze wszystkim sie w głowach przewraca od tego sexu, bo jest on już wszędzie -w tv, w gazetach, reklamach..itd a to przecież coś osobistego intymnego...i każdy powinien to trzymac dla siebie a nie obnosić sie z tym jakby to był jakiś tryumf...!!!!!!

albo wyjdź za mnie

kikolwiek jesteście chłopaki....naparwde chce tylko udowodnić, że na swiecie sa jeszcze normalne dziewczyny, które szanują siebie i innych i nie popadają w tę wariacka mode ze wszystkimi i wszędzie....dziewczyny Musicie siebie szanować jeśli chcecei by was inni szanowali!!!!!!!!!!!!!!!