Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ubezpieczonko

Zna sie ktoś na ubezpieczeniach???

Polecane posty

Gość Ubezpieczonko

Mam taki problem chce pisać prace na temat ubezpieczen ale troszke mi sie to myli. Czy moglby mi ktos troche rozjasnic sprawe. Chodzi mi konkretnie o ubezpieczenia na zycie. jak te 3 filary obecnego systemu sie z tym łączą tzn. chodzi mi o 1 filar bo ta reszta to juz jakos sobie poradze....dzieki

Gość Ubezpieczonko
up

Gość zarzucaj pytanie

Gość Ubezpieczonko
chodzi mi os połeczne czy to podchodzi pod "na życie" czy te zdrowotne rentowe emerytalne i chorobowe to to też czy mógłby mi to ktoś tak po Polsku napisać normalnie?będę wdzięczna...

Gość Ubezpieczonko
mi sie wydaje ze to nie ten zus to odpada na zycie to sa tylko te dodatkowe tak??? czyli te dobrowolne mam rację?

Gość Ubezpieczonko
jejku nikt sie nie zna?????

Gość Ubezpieczycielka
W internecie znajdziesz masę informacji. Nie potrzebujesz agenta ubezpieczeniowego by napisać ta prace. Agent może Cie jedynie poinformować o ofercie zakładu ubezpieczeń jaki reprezentuje. Wejdź na strony większych ubezpieczycieli jak PZU, Warta, Allianz, Hestia itp. przeczytaj warunki zawarcia polisy ubezpieczeniowej. Możesz wyszczególnić np. wyjątki i wykluczenia z ochrony ubezpieczeniowej, które znajdziesz w postanowieniach umowy. Ja jestem tez agentem ubezpieczeniowym, odpowiem chętnie na pytania dotyczące ubezpieczenia auta, OC, AC, zielona karta itp. Życzę powodzenia! ------------------------------------------------------------------------------------------- www.e-autocasco.pl