Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Esmeralda

Jak się przygotowujecie do seksu analnego???

Polecane posty

Gość 9876554321
Kihurte sprobuj moze zrozumiesz a moze twoje zdanie sie potwierdz ale dopoki nie zobaczyłas jak to jest twoje odczucie jest neipełne

Gość gunia32
co by tu nie udawać,jest to dewiacja czyli zboczenie ..nie tak jestesmy stworzeni

Gość 12345567
kto nie probuje ten traci,....:p ja tez kiedys myslalam ze nie dam sie tak,ale od kiedy sprobowalam tego to wszytsko sie zmienilo super jest za kazdym razem...

Gość 9876554321
swtorzona zostałas jako sasiad mamuta a twoj maz chodził z pała zabijac amuty mańki ludzie sie rozwijaja iu gdyby nie chec rozwoju nadal opierdalałabys dinozaury

gunia32 - to się uśmiałem :-) Oczywiście, najlepiej tylko tradycyjnie, pod kołderką, ze zgaszonym światłem i najlepiej nierozbierając się ;-)

Gość 12345567
hehe 9876554321 jestes fajny umowimy sie??

Gość a mnie ktoś przytuli
dalej uważam że to zboczenie:)

Gość kiyurte
nauczyciel jakoś nie żałuję że nie spróbowałam, i nie wiem co tracę, bo tak jak pisałam kurde no mam blokadę i tyle. A seks oralny, tantryczny , wyszukiwanie coraz do nowych doznań jakie mogą przynieść pieszczoty najróżniejszych stref mojego ciałai partnera- to mnie kręci:):)

Gość 9876554321
to moze wreszcie sprobujesz i wtedy twoje zdanie bedziesz mogła oprzec na jakichkolwiek konkretach jak na razie to pewnie boisz sie sprobowac i dlatego to dla ciebie takie zboczone a sex oralny to tez anomalia????

Gość 12345567
oral prawie tak samo jak anal;;;;P prawie robi wielka roznice

Gość Marych-dupicha
ja tam lubię w dupcie;)

Gość 9876554321
to jak ty szukasz nowych doznan jkak na te najblizej ciebie masz zablokowane???

kiyurte - niewiem czy wiesz, ale właśnie \"kakaowe oczko\" jest jednym z bardziej erogonnych miejsc na ciele kobiety ... więc może warto ;-)

Gość 9876554321
oral tez nie po Bożem,u a jednak ludzie uwazaja to za mneij zboczone niz sex analny czemu ?????jak eksperymentowac to na całego

Gość 12345567
no jest jest i to jak:d

Gość ej ale jak się
robi lewatywę?

Nazwy niepamiętam, po prostu prosisz o zestaw do lewatywy. Dostajesz plestikową butelkę z dozownikiem, czy nazwa jest ważna?

Gość gość
Te osoby które krytykują sex oralny to nic innego jak babcie i dziadkowie pod kinem gdy protestowały bo kogoś film obrażał , nie widziały filmu a protestują . Dziewczyny lepiej nie wyrażajcie swoich opinii bo znam wiele dziewczyn które w jeszcze ordynarniejszy sposób wyrażały opinię o seksie oralnym . Dzisiaj robią to nagminnie i uważają ten sex za wspaniały olbrzymich doznań . Jeżeli znajdzie się jakaś odważna niech spróbuje się przygotować dobrze nasmarować siebie i dojrzałego partnera , pierwszy raz nie zachwyca następne zapewniam o doznaniu takim że będziesz śpiewać po skończeniu tyle daje szczęścia , nie warto się zarzekać. trudność tylko w tym by się dobrze przygotować , lewatywa lub apteka płyn . Jeżeli pupcia jest w środku czysta sama rozkosz nie myślisz o zajściu pełen luz , a jakie piękne i podniecające wydobywacie krzyki z podniecenia , dają nam mocnego kopa by robić to jeszcze lepiej tak podniecają .