Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolczatka

Czas na relaks!

Polecane posty

Gość kolczatka

Jak najchetniej sie relaksujecie? Kino? Ksiazki? imprezy? ja uwielbiam muzykę i filmy.... dobra ksiazka tez nie pogardze... :) zabawy ze zwierzakiem tez fajna sprawa! :) Ale frajde sprawia mi rowniez udzielanie sie w konkursach (internetowych, bo na smsowe szkoda mi kasy ;)) robie sobie sesje tak raz w miesiacu, czasami czesciej lub rzadziej... w tym miesiacu np moim konkursem nr 1 jest takie smiszne cuś ze strony http://www.garnierczystebrzmienie.pl hehe .... a Wy co sadzicie o konkursach? Czy to oszustwo? Czy cos wygralyscie kiedys? Czy lubicie je czy absolutnie nie! Co sadzicie o tym konkursie z mojego linku? zapraszam do dyskusji! pozdrawiam serdecznie!

Gość kolczatka
coz, konkurs "czyste brzmienie" sie zakonczyl! ciekawe kto wygral iPody, eh :) niedlugo ma sie pojawic konkurs fotograficzny, z tego co slyszalam!

Gość kolczatka
biore udzial w konkursie dziergania ludowych wzorow mongolskich , a takze gram na fujarce w miejscowym kole chodowcow kur.

ja stawiam na masaż i zabiegi pielęgnacyjne. Bardzo polubiłam spa i hotel primavera. cenię sobie ich za szeroką ofertę, profesjonale zabiegi i zawsze można tam wyskoczyc z rodzinką i za jednym zamachem mamy chwilę dla siebie i spędzamy czas z dziećmi. Jeśli chcecie zrelaksować się w spa koniecznie sprawdźcie ofertę prmavery.