Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba mam problem

Jestem w całkowitym szoku. Moja kobieta ma romans z drugą kobietą.

Polecane posty

Pod 4 latach bycia razem, odkryłem to zupełnie przypadkowo, a ona przyciśnięta do muru przyznała się. Mam ochotę się zabić :(

Gość amsterdam navigator
zatem bardzo brzydko z jej strony że sie wczesniej nie przyznała na co ma ochotę.

Gość zastanawiajaca sie
spotykam sie z facetem ktory mial ten sam problem :O dzis sie o tym dowiedzialam :( Czuje sie podobne i pije debowe na tamtym topiku.

Gość zastanawiajaca sie
Najdziwniejsze jest to, ze on mowiac o tym nie powiedzial ze ona go zdradziła , tylko że go OKŁAMAŁA!

Gość zastanawiajaca sie
Facec zazwyczaj traktuja to jak fanaberie a nie zdrade :O POwiedzial mi tez, ze spodziewal sie ze ona bedzie chciala wrocic , i rzeczywiscie po jakims czasie ona powiedziala, ze sie pomylila :D i ze chce wrocic :) On juz nie chcial...Wiec moze twoja kobieta tez zechce wrocic?

masz racje zdrada to zdrada, rozumiem Cie, wiesz? ja bym chyba zwariowala jakby moj chlopak ( w istocie juz go nie ma co prawda) flirtowal z jakims drugim facetem... eeee -.- ?

Gość kurna co Ci powiedzieć...
to już daj sobie z nią spokój, bo i tak przegrasz, hmmmmmm

Gość takie czasy chlopie
moda na to jest teraz

Gość zastanawiajaca sie
Kobietki uwazaja sie za wyzwolone i probuja roznych rzeczy :) szkoda ze lesbijstwo wszyscy traktuja z przymruzeniem oka :O nawet kobiety! Ot, takie fanaberie, zadna zdrada ;) Pozniej sa efekty

Dokładnie, zastanawiająca się, takie już zycie jest. Jeden się bawi i mu dobrze a drugi musi cierpieć przez to. Zawsze tak było, jest i będzie ;(

Gość hehe frajer jestes
ładnie ją musiałes niechecic do męzczyzn ze musiała se kobiety poszukac. gratuluje

Gość zastanawiajaca sie
wlasnie musial byc za dobry :O W dupce siię babie poprzewracalo od jego tolerancji :O Za dobrze miała i tyle :) Takie sa wlasnie kobietki chcace na siłę być trendy :O Nie mówię tu o lesbijkach ale o kobietach heteroseksulanych które po prostu chca sprobowac bo mają taki kaprys, i robia to mimo ze sa w szczesliwym zwiazku :O Zreszta jezeli dochodzi do zdrady to chyba nie do konca szczesliwym? Widocznie nie kochała...

Gość HOCHSZTAPLERKA
NIE SCHIZUJ SIĘ WAL TO! JEST BISEKSUALNA! MOŻE PÓJDZIE NA TRÓJKĄT LUB SEX GRUPOWY? NIE BĘDZIESZ SIĘ Z NIĄ NUDZIŁ. NO CHYBA, ŻE ODKRYŁA W SOBIE CIĄGOTKI LESBIJSKIE. TO CIĘ OLEJE!

Gość babka stachowska
jasne dolacz do nich i spelnia sie twoje najskrytsze marzenia

Gość zastanawiajaca sie
Taaa no na pewno i chory zwiazek :O

Gość zastanawiajaca sie
Chyba ze oboje akceptuja...w3 co watpie! Kazdy facet tak mowi jak go to nie dotyczy ze zrobilby trojkacik ;)

Gość upupupupu