Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aristido Torchia

Co powinni zrobić z Simonem Molem

Polecane posty

Gość Aristido Torchia

Ludzie jak myslicei co powinni zrobić z tym murzynem Simonem Molem co zarazał kobiety cifem ?

Gość googa
wykastrowac, zrobic mu znak HIV+ na czole i deportowac do Kamerunu

Gość stefania76
podzielam zdanie przedmówcy:-) oczywiście na żywca , wcześniej nabijajac na pal

Gość brumbrumek
To cifem można zarazić???????? Ło matko przenajświętsza, a u mnie Cif stoi w szafce w łazience. I co ja teraz biedna mam począć??????????? Czy jestem już zarażona???? Wczoraj kibel nim szorowałam....

Gość Aristido Torchia
A ja myśle, ze powinni go ukarać tak jak ksiąze Swidrygiełło ukarał posła Jagiełły. Powinni Molowi wsadzić do d... rozgrzanego pręta, tak zeby raż w zyciu poczyl dobrze rozgrzanego ch... za kare

Gość oczywiscie przebaczyc
to po chrzescijansku , ja mu wybaczylem , w koncu jest moim bratem :)

za świadome zarazanie śmiertelnym wirusem - skazać na smierć ew. dożywocie (bo kary smierci dla morderców nie ma :/).

Gość oczywiscie przebaczyc
xaxaxa.>>>> skad w Tobie tyle nienawisci , powinnas sie za niego pomodlic , ja bede sie modlil za niego i za ciebie

Gość szkoda tych kobiet
niektore z nich zdradzaly partnerow ale to dla nich za duza kara

Gość tragedyjaa
a inne szukały wielkiej miłości i na żadną karę nie zasługują. I nie przeginajcie - nie on jeden ma hiva i nie on jeden zaraża. robią to codziennie i biali Polacy

Gość nie wiem czy to dobry
pomysl szukac milosci przez seks bo skoro on spal z ponad setka kobiet to niby kiedy zdazyly sie zakochac ale nie potepiam ich za to bo tez lubie seks , szkoda ze sie nie zabezpieczyly chociaz prezerwatywa nie daje 100 % ochrony

Gość googa
On i tak umrze w meczarniach, wiec kara smierci jest tu nieadekwatna, moim zdaniem. Powinno sie go poddac torturom, tak uwazam. +Deportacja i oddanie pod sad Kamerunu, a do tego dozywotni zakaz wstepu do innych krajow.

Gość sdsdef
Powinni mu dać wielka książke , moze byc nawet jakis EROTYK.. i niech wpierdala jak JAK NA MOLA PRZYSTAłO!!

Gość sdsdef
ale masz LUSECITA PRYMITYWNY ZART " Lusesita de Milagros Dolores wykastrować i nakarmić własnym ch*jem"

Gość puścić na wolność i pozwolić
działać mu dalej. Jesteście podłymi rasistami :classic_cool: Taki biedny murzynek:(

Gość przez tego Mola staję się
rasistką:O Dzisiaj gapił sie na mnie na ulicy natrętnie taki jeden Murzyn... Irytowało mnie to, szedł za mną, potem stał na tym samym przystanku i cały czas się gapił. Po 10 minutach czekania na autobus juz byłam tak wqrwiona jego bezczelnością, że przeszłam pieszo jeden przystanek i zaczekałam na autobus na następnym:o Co tam, ze byłam w domu 30 minut później... I nie wiem, co sie tak gapił. Nie jestem tlenioną blond laską, nic mi nie wystawalo, ubrana byłam od czubka głowy po buty. A nic mi sie do twarzy nie przykleiło, ani nigdzie indziej. Nigdy mnie nie denerwowali Murzyni, ale teraz jest mi przykro jak się jakiś na mnie patrzy, bo zaraz mi sie wydaje, że to jakis zboczeniec...:(

Gość noioiohlkjhjlh
-> tragedyjaa jak to szukaly wielkiej milosci? i nie zasluguja na kare???????? zasluguja! za swoja glupote! i brak odpowiedzialnosci! jak ktos ma poukladane w glowie to po pierwsze zabezpiecza sie przed hiv. po drugie - wymaga okazania testu na hiv. dlaczego tak malo ludzi to praktukuje??? przeciez to zaden wstyd. raczej wyraz dojrzalosci. i tak jestem pewna. ze nawet po tym incydencie, ludzie beda lekkomyslnie wskakiwac sobie do lozek. a na pytanie o badania (jesli takie w ogole padnie) beda wielkie oczy. albo obraza. beznadzieja.

Aha, ciekawi mnie tylko czy reagowałybyście tak samo gdyby gostek nazywał się Jan Kowalski i był białasem z Polski. A zapewniam was że tacy istnieją tylko wy o tym nie wiecie...............................................

Gość _ff_
Podobno przerznal polowe zenskiej czesci akademika w Warszawie ;).

Gość Aristido Torchia
W TV nie powiedzieli prawdy, ze te kobiety ktore sie zglosily to tylko wierzchołek góry lodowej, gość dzialal 7 lat spal podobno ze sporoa iloscia panien a one znow ze swoimi chlopakami nawet jak jedna miala 2 po nim a goscie po nich 2-4 panny to w rezultacie naprawde moze byc zakazonych nawet 3 tyś ludzi. Przeciez masa ludzi nie wiem ze sa zarazeni