Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka05

czy macie jakieś kołysanki?

Polecane posty

cześć, czy macie może jakieś kołysanki z melodią albo wiecie gdzie mogę znaleźć coś takiego.bo dostałam książęczki z usypiankami ale z samym tylko tekstem. Byłabym wdzieczna.

Gość Margo82
Ja usypiam córeczkę przy kołysankach minimini. Mam też przepiękne piosenki śpiewane przez Ewę Bem. Gorąco polecam:)

Gość zuzanna i myszka
podaj maila to wyśle.

wodzol@wp.pl, juz wcześniej kogoś prosiłam ale nie zaszkodzi raz jeszcze, dzięki

Gość Kołysanki z miłością
A propos kołysanek, zapraszamy wszystkich do udziału w kampanii społecznej "Kołysanki z miłością". Wyłoniono już zwycięzców, którzy razem z Magdaleną Różczką nagrają charytatywną płytę. Jest jeszcze jedno miejsce! Wystarczy przesłać swój kołysankowy tekst na nasz facebookowy fanpage na www.facebook.pl/kolysanki i czekać na głosy internautów. Zachęcamy także do odwiedzenia naszej głównej strony www.kolysanki.com.pl. Sponsorem akcji jest producent funkcjonalnej wody mineralnej - Ustronianki z Jodem. Zapraszamy do wspólnego kołysania :)

Gość Kołysanki z miłością
Kochani, wybrano już 10 zwycięzców konkursu kołysankowego. Laureaci wraz z celebrytami nagrywają właśnie charytatywną płytę. Naszą akcję można śledzić na www.facebook.pl/kolysanki, gdzie do wygrania jest wiele upominków związanych z kampanią :).