Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luis

POGADUCHY O WSZYSTKIM I NICZYM

Polecane posty

Gość luis
Coś strasznie nam schodziło zeby się znależc a z tym śniadaniem .... czekałabym nawet rok za to przeraża mnie to że jak wariat wysyła m do niego sms moje bilingi mnie przerażaja ... powiedziałam mu nawet że może zróbmy sobie przerwe ale ku mojej radości-rozumiesz on stwierdził że żadnej przerwy niebędzie ...jak tak dalej pójdzie to czeka mnie terapia a to wszystko takie słodkie ...

Gość luis
Czasu mamy dużo mój mąż zmęcony padł jak nieżywy zrobię sobie kawę zapalę i zaraz wracam z tym strachem w domu dobrze Cie rozumiem kiedyś wynajmowaliśmy dom a ja z małym sama wieczorami dostawałam fioła ze strachu ..

Gość luis
Dziękuję Ci że mnie nie potępiasz a chciałabym bardzo się z nim spotkac sami stwierdziliśmy że straciliśmy sie z oczu bo nie było tak jak dziś komórek itd ,ale coś w tym jest że czasami dopada nas przeznaczenie......ciasta oczywiście jeszcze nie upiekłam ale obiecuję

Gość luis
To napiszę Ci w tym czasie coś jeszcze .On próbował się ze mną skontaktowac już 3 lata temu zdobył mój numer stacjonarny i zadzwonił niestety odebrał mój mąż więc nie chcąc robic zamieszania rozłączył się .W końcu jak mi opowiadaL zostawił numer swojego tel. u moich rodziców ja zadzwoniłam i tak to się zaczęło

No to faktycznie , On musi jeszcze Cie kochac i to najwazniejsze ,ze jest ktos taki kto cie przytuli (moze nieczesto) ale mile slowo i kochany glos znaczy wiecej jak sex

Gość luis
fajnie że mogę się tobie wygadac bo przed przyjaciółkami wolę nie ryzykowc jak czytam to co napisałam to naprawdę brzmi jak brazylijska telenowela a przecież to PRAWDA

Gość luis
Oj mądrze napisałaś chociaż ten sex...nie powiem że nie myślę

Ja nie potepiam nikogo ,a Ciebie tym bardziej nie. Bo z tego co wczesniej pisalas nie jestes z mezem szczesliwa.Kazdy zasluguje na szczescie. Ijak mowisz to napewno przeznaczenie ,a nie jakas zachcianka znudzonych ludzi. Szkoda ,ze sie nie znamy to bym Ci karty postawila (NIEZLE SOBIE Z TYM RADZE) to wiedzialybysmy nieco wiecej.

Wiadomo ,ze uciecha cielesna tez wazna sprawa ,ale jak sie nieda ,to trzeba sie w cierpliwosc uzbroic.Masz racje nie wygaduj sie przyjaciolka ,bo tak naprawde nie zna sie ludzi do konca.Jesli Ci nasze pogaduchy wystarczaja,to tak najlepiej.Tu mozesz zachowac Swoja osobowosc i jestes anonimowa TO JEST NAJLEPSZE ,uwierz MI ,juz nieraz sie nasuchalam,jak jedna przyjaciolka inna obgaduje

Gość luis
zaintrygowałaś mnie tym wróżeniem stawiasz tarota

Gość luis
Co musisz o mnie wiedziec żeby móc mi powróżyc

Tarota troche sie obawiam,te karty i ich znaczenie trzeba dobrze opanowac.Dostalam od szwagra Tarota z podst, opisem iznaczeniem kart,ale jakos nie bardzo sie z tymi kartami zaprzyjaznic ,wiec wole normalne karty.

Gość luis
Z tą przyjażnią to tak jest niestety że to słowo ostatnio bardzo nadużywane poddobnie jak kocham

Gość luis
ale mnie zastrzeliłaś bo ten mój kolo to chyba szatyn a może ciemny bląd ale chyba to pierwsze

Jesli sie nieumiejetnie stawiaTarota to mozna komus szczescie zabrac,naprawde i Moj znajomy doradzil Mi abym dalej tylko tymi kartami stawiala ,ktore przyciagaja Swoja sila.Powaga to zaden bayer.jesli chcesz to sprobujemy , bo dzis piatek ,albo we wtorek

Gość luis
a może kolor oczu z tym nie mam przynajmniej wątpliwości że są niebieskie

Gość luis
no pewnie że spróbujmy

Gość luis
czekam moja wróżko na instrukcje

TEraz powiem ci co widze a ty odpisz czy to on ,albo twoj maz podaj kolory wlosow tych 2 panow to bedzie Mi latwiej interpretowac

Gość luis
to co ja mam robic ?

Gość luis
mąż ciemny bląd on szatyn