Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjemnostka

Jakiej kobiety pragnie mężczyzna???

Polecane posty

Gość Przyjemnostka

Tak się zastanawiam jakiej kobiety pragnie mężczyzna na całe życie?? Spotykam się z chłopakiem od miesiąca. On przez cały czas przy mnie jest non stop podniecony. Ostatnio byliśmy w kinie, wystarczyło że wziełam jego kciuk do buzi i ssałam. Póżniej powiedział mi że myślał że już nie wytrzyma. Jestem spokojna, dobra ale bardzo lubie sprawiać przyjemność chłopakowi. Potrafię go nie dotykać rękami wystarczy mój język aby go doprowadzić do maximum ;-) Czy wy mężczyźni lubicie takie kobiety?? Jaka powinna być kobieta życia?? Kobieta życia nie kobieta na jedną noc!!

Gość tlen jest niegrzeczny
jasne...ale sobie słodzisz :P

Gość Jaremi
ładna dupa , duze cyce , fajne usteczka do lodzika , brak owłosienia , oprócz głowy , musi lubic piwo i znac swoje miejsce a jej celem w zyciu ma byc robienie mi dobrze i vice versa

Nie tyle że sobie slodzisz to jeszcze zachowujesz sie jak sz..ta. Daj mu d... i znajdzie sobie jakąś normalną z ktorą bedzie mogł założyć rodzine.

Gość normalny2134
N_O_R_M_A_L_N_A!!!!!!!!!!! ale to nie możliwe, bo każda to kurwa!!!!!

Gość gość
Jaremi ładna d**a , duze cyce , fajne usteczka do lodzika , brak owłosienia , oprócz głowy , musi lubic piwo i znac swoje miejsce a jej celem w zyciu ma byc robienie mi dobrze i vice versa Chyba gosciu cos brales. Nigdy bys nie mogl byc....vice versa facetem mojego zycia:o

Gość gość
Nie wiem kto by mnie chcial, ale wiem na pewno, ze ja nie chcialabym Ciebie cweliku :classic_cool:

Gość Natalia25
nie gadaj z debilami!!!!

przeczytałam waszą \"dyskusję\" i się załamałam. Jarei Jeremi czy jak Ci tam. Szkoda mi Cię chłopcze, skoro tylko to o czym piszesz jest dla Ciebie najważniejsze u dziewczyny.powodzenia w życiu, chyba będzie nudne co??

a pan Normalny chyba tez nie miał szczęscia, skoro uważa że każda z nas to k***a. Szkoda że mnie nie znasz, zmieniłbys zdanie

Gość gość
po co sie denerwowac wypowiedzami kretynow, hmmmm?

Gość bez zębnej

Gość z ciasna poosy

Gość i zeby ne miala odruchow
wymiotnych przy GG

Gość nie lubimy takich jak ty
tzn lubimy, ale nie na dlugo, co z tego ze ssiesz kciuki w kinie, pewnie twoj koles to jakis prawiczek dla ktorego jestes pierwsza zywa kobieta ktora go dotyka. Kobieta na cale zycie ma miec klase, byc delikatna. Owszem czasem dziki sex. mnie osobiscie wkurzaja takie laski ktore non stop chca pokazac jakie to z nich wyzwolone seksiarki