Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba stawic czolo prawdzie

Prawiczkowie nie oszukujcie sie .

Polecane posty

Gość casanowa cafe
Jak facet nie zruchal nic do 25 roku zycia to już nim zostanie Taka prawda

Gość no to ja wam powiem cos takieg
ja tez dlugo bylem prawiczkiem, bo wiele razy uslyszalem, niby w rozmowachw towarzystwie, czy w zartach,ze "mam miec dzieci z rudym?". wiele razy odmawiano mi zwyczajnej kawy, czy pojscia do kina... i tak przez wiele lat po prostu dostawalem kosza od jednej i od drugiej, piatej... i tyle. wy myslicie, ze facet zaraz niesmialy. nie, po prostu w dzisiejszych czasach nie wiadomo juz jak szukac tej jedynej, wartosciowej kobiety:( ale prawiczkiem nie jestem, mialem dziewczyne, ale i tak mnie rzucila.

Gość 22-letni prawiczek
a ja popieram briggsa prawiczkowie w tym wieku powinni sami sie usuwać, dlatego pod koniec tygodnia zamierzam rzucic sie pod pociag

Gość STRANGEWEED
Ja mam 23 lata i tez jestem prawikiem. Dlaczego? A bo ja wiem ? Moze dlatego ze jestem domatorem, nie chodze na imprezy, mam kilku znajomych ktorzy podobnie jak ja nie prowadza zycia towarzyskiego, nie mam żadnych koleżanek a jednoczesnie mam wysokie wymagania co do dziewczyn, zarowno z wygladu i charakteru. Okazje moze i byly, ale te dziewczyny w ogole mnie nie pociagaly, z kolei te ktore m isie podobaly olewaly mnie lub byly zajete. Poczekam sobie na taka ktora naprawde mi sie spodoba :)

Gość Od PUSTEJ lali śledziem wali
Nie słuchajcie dziewczyn nie kierujcie się ich opiniami one zawsze myślą ze wiedzą wszystko gadają rzeczy których same nie rozumieją Nie bierzcie sobie do serce ze prawiczek jest do bani to tylko wsadzenie Wacką w piczke spust i tyle każdy to umie Co z tego ze Prawiczek to jest facet czaisz to rozumiesz to samo to słowo facet On ma w genach bzykanie a ty gadasz ze może cie denerwować jak masz się tego dowiedzieć jak go nie przetestujesz A czy to źle o nim świadczy oczywiście ze nie może po prostu nie trafił na tą z która to miał zrobić może nie chciał może czeka na tą jedyną Nie myślcie ze jest gejem czy co na pewno nie to :") Dziewczyny teraz przeważnie skreślają prawiczków bo nigdy nie po używali i mogą mieć słabe doświadczenie albo są dziwni To męszczyzna sprawia swoim herkulesem ze dziewczyna jest w 7 niebie bez chłopaków były byście dziewicami z zalepionym otworem wjędz słuchajcie faceci Bzykać ile się da i pod żadnym pozorem nie mówcie dziewczyną ze to wasz pierwszy raz czy nie robiliście tego Co kogo to obchodzi a tylko sprawia to kłopot zachowajcie to na własną korzyść :") Pozdro ;")

Gość Od PUSTEJ lali śledziem wali
NIE CHCIAŁO MI SIĘ PISAĆ TO SKOPIOWAŁEM MÓJ POST Z INNEGO FORUM I WKEPAŁEM GO TUTAJ

Gość trzeba stawic czolo prawdzie
ja też muszę stawić prawdzie czolo że jestem dziwką, mam syfa, i mnie piecze w kroku