Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba stawic czolo prawdzie

Prawiczkowie nie oszukujcie sie .

Polecane posty

Gość trzeba stawic czolo prawdzie

Kto ma 25 lat i wiecej i jest prawiczkiem z powodu niesmialosci lub innych kompleksow (nie pisze o wlasnym wyborze bo to cos zupelnie innego) to juz nim zostanie do konca zycia . Kompleksy beda sie poglebiac , wstydzicie sie tego ze macie tyle lat i nadal jestescie prawiczkami to im bedziecie starsi tym to bedzie coraz gorzej az w koncu sie z tym pogodzicie i wtedy bedzie dobrze . To jest fakt . To nie dotyczy kobiet .

Gość wiemy.....
przegraliśmy życie :classic_cool::D 🖐️

Gość dziara
i co teraz będzie?

Właśnie bardzo dobrze, ze się ci meżczyzni nie puszczają, jak to robią inni. Ja takich szczególnie cenię i podziwiam. Takich mężczyzn własnie brak... co umieją panować nad swoją porządliwością, i czekaja na noc poślubną aby kochac sie z kobietą swojego życia.

Gość nie wiem ale mysle ze
powinienes zrobic sobie dziare na klacie , chyba ze juz masz :P .... powaznie to trzeba znalezc sobie jakies hobby albo zajecie , ja nie lubie siedziec w mieszkaniu bezczynnie

Gość ja jestem fajna
popieram ORACLE.

ORACLE >> tylko ze my nie bedziemy mieli ani nocy poslubnej ani zadnego slubu , tak wyszlo . Myslalem o jakims wolontoriacie ale ja srednio nadaje sie do kontaktow z ludzmi :O

Gość bcerer
jestesmy prawiczkami bo nie nadajemy sie na partnerów

Moj mezczyzna mial 27 lat jak zaczelismy sie kochac!! Bylam pierwsza kobieta ktora pokochal i ktorej zdecydowal sie oddac :) Fajnie to brzmi :) I nie z powodu kompleksow!! Po prostu czekal na odpowiednia osobe!!! Jest bardzo przystojnym mezczyzna i wiele kobiet mu sie delikatnie mowiac podstawialo ale moj skarb nie jest zbok :)

Gość eeeee tam..
znam osobiście faceta, bardzo fajnego :) który w wieku 33 poznał soją pierwszą dziewczynę, półtorej roku później wzięli ślub

Gość pierdzielisz od rzeczy
Mój kochany był prawiczkiem do 27 roku życia właśnie z powodu kompleksów. Ja byłam dziewicą do 25 r.z. z tych samych powodów :D Skoro piszę, że "byliśmy" to znaczy, że tak nie zostało, prawda?... ;)

Jakie kompleksy powstrzymuja Was przed tym?? Bo co innego jak kobieta czy mezczyzna czeka na ta jedyna ale kompleksy?? Przeciez jak osoby sie kochaja to zaakceptuja calego partnera z kompleksami czy bez!!!

Niesmialosc plus kompleksy to wystarczajaca mieszanka aby byc samotnym .

Gość pierdzielisz od rzeczy
Dziewcinka --> tak, ale żeby ktoś miał szansę Cię zaakceptować musisz najpierw pozwolić mu się do siebie zbliżyć, a niskie poczucie własnej wartości sprawia, że uciekamy od płci przeciwnej, że oddajemy valkoverem.

Gość nieśmiały chłopak
A ja nie chwalę się zawsze miałem powodzenie u kobiet w liceum zaliczałem się do tych popularnych jestem wysoki , dziewczyny mówią , że przystojny . Cięzko o sobie pisac , ale chyba dosc inteligentny , napewno bardzo opiekunczy gdyz wychowuje praktycznie trójkę rodzenstwa ( rodzice za granicą) i miałem wiele okazji i zawsze się wycofywałem , na wielu kobietach mi zalezało i nie chciałem ich tylko "przeleciec" , dlaczego jestem prawiczkiem ? mam kompleks małego członka i się go wstydze po prostu , facet 190 cm wielki jak dąb i taki malutki pindolek :o

Gość bo kto by chciał
takiego kogoś jak ja? Kim ja jestem? NIKIM!!! i tak zostanie na zawsze

Gość hmm hm
Nie sadzilam,ze jest az tylu niedoswiadczonych w okolicy 30 tki. Nie wstyd sie przyznawac?

Gość Looper
mam 25 lat i tez jestem prawiczkiem powód - kompleks małego członka

Nie wstydzę się że jestem prawiczkiem. Nie puszczę się z jakąś suką która pójdzie do innego, a swoje prawictwo zachowam nawet do Ślubu. Dla tej, której będę pewny, że mogę spędzić z Nią więcej niż kilka czy kilkanaście miesięcy zdrad i kłamstw.

Gość od ilu cm jest mały członek
bo ja mam 20 cm i boję się czy to nie za mało :(

Gość Looper
nie wygłupiaj sie

Gość hmm hm
Looper,glowa do gory.Ci z wielkimi penisami czesto sa gorszymi kochankami,im poprostu sie wydaje,ze nie musza sie starac.

Gość uhmmmm
a czemu nie dotyczy kobiet????

Gość hmm hm
Co nie dotyczy kobiet?

Gość bo koniety mogą być
najwyżej rozciągnięte :classic_cool:

Gość a ja jestemm
prawiczkiem bo mam stulejkę

Gość hmm hm
Jak reaguja wasi potencjalni partnerzy na takie wiesci? Obecnie malo kto po 20 roku zycia jest nietkiety. ;)

chłopcy-po ślubie będziecie mieli takiego edypa ze wam cżłonal nie stanie ! w tym wieku byc prawikiem to jest po prostu nokaut na amen :O

Gość hmm hm
Nie strasz briggs. ;)