Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Swojski Zenek

To kto teraz leży dupą do góry bo ma wszystkie egzaminy pozaliczane?

Polecane posty

Gość też mi coś
Ja :)

Ha ha ja tez leże dupą do góry hieeieiie....i tez od tygodnia.......tak więc stukam sie z wami lampka wina....... heheh.ale ze mnie szczęściara.....jupiiiiii!!!!! :P

Gość agaruś
też od tygodnia... a w pon na uczelnię koniec ferii 😭

Gość malagga
wszystko do przodu :) zdrówko :)

Gość ab21
ja tez mam juz od tygodnia wolne, ale niestety jestem chora i zamiast dzis balowac to leze w łózku :(

a ja Zenon stukam się z Wami wszystkimi, jesteśmy szczęściarzami o WYBITNEJ inteligencji! powtórzmy to sobie jak mantrę.... :P Leżmy dalej niezależnie od tego kto, co ,kogo zaliczył :P

GRATULACJE DLA KAŻDEGO KTO MA SESJE ZA SOBĄ, stukam się wódeczką z soczkiem :) Ha, a ja całą sesję w tydzień załatwiłam ;) WSZYSTKO w zerówkach

Przeklinam Wasze lenistwo!!!!!!!!! :classic_cool: Sesja - 3 egzaminy jeszcze:o Dajcie zyc, dajcie... spac!!!!!!!

Gość taka jedna pani x
a ja nie..... jeszcze egzamin z prawoznawstwa......i poprawaka z chujowej historii prawa ale logika zaliczona :p

Gość pnetna Jozia
no to teraz mozecie sie zajac tym co dla Was studentki jest najwazniejsze - szukaniem sponsora . ale tylko te ladne.

Ja też tu leżę od tygodnia tylko widmo zbliżającego się powoli drugiego semestru (start: 15 II) mnie przybija...

Zerówki mialam już, duzo egzaminów i czasem nie ma zerówek!!!😭 Co za los!! I sama sobie go wybrałam!! :D Jeszcze troche... powtarzam sobie codziennie rano:o :D Jeszcze troche i zasne sobie i posiedze na kafe bez wyrzutów sumienia!!!! :classic_cool:

Gość motorulka
a mi zostal jeszcze jeden egz..u beznadziejnej nedznej mlodej kobiety z koorsynacji ubez.społeczncych..bedzie poprawka jak w morde strzelil!tyle ze to ostatni rok..wole zajac sie pisaniem pr.mr niz uczeniem sie! kurde banalny przedmiot wszystko umiem a baba robi test(10pyt) i opisowe jedno!ja na zerówce odpowiedzialam na wszystkie pyt z testu i troche opisowe i nie zdalam!chyba u niej nie liczy sie system "60%" i masz trójke!:(

Moja to była pierwsza sesja bez poprawki :) Fajnie mieć świadomość, że tydzień luzu :) Mogłabym sie przyzwyczaić...

A mi kafe pomaga zracjonalizowac moje małe postępy w nauce:D Dobre i to:classic_cool:

Gość komis
Pozaliczałem, ale - odpowiadając na pytanie topiku - leżę sobie do góry brzuchem! A mówiąc bardziej otwarcie - do góry ptaszkiem! A mówiąc jeszcze bardziej otwarcie - coś bym z tym ptaszkiem zrobił, tylko z powodu kilkutygodniowego zakuwania nie mam dzisiaj żadnego damskiego towarzystwa. A więc niby sukces, niby porażka, sam już nie wiem! Czy znajdzie się na to rada?

komi ale mi Ciebie szkoda :P:P:P I dobrze ja przynajmniej mam zajecie, które przyniosi mi tyle radości:classic_cool: Pozdrawiam Leniuchujacych Studentów!!

Wszystko pozaliczane, rozkoszuje sie wlasnie dwoma dniami wolnego (ilosc nader skandaliczna).

Gość HELPINKA
ALE WAM ZAZDROSZCZE, TEż BYM POLEżAłA TYłKIEM DO GóRY, A TU JESZCZE DłUUUUUUGA DROGA PRZEZ MęKę. PONIEDZIAłEK- MZALICZENIE WYKłADU, CIężKA SPRAWA. JAKBY NIE MóGł NA FARTA ZALICZYć WTOREK- EGZAMIN USTNY, CAłY ZESZYT NOTATEK, JESZCZE DO NIEGO NIE ZAGLąDAłAM śRODA- DOPYTANIE Z KILKU PYTAN CZWARTEK- JAK DOBRZE POJDZIE TO WOLNE, A JAK NIE TO POPRAWA EGZAMINU PIATEK- JEZELI ZALICZE W SRODE TO WOLNE, A JAK NIE PISZE JA TO SIE ZAWSZE MUSZE UMECZYC. IDE SIE UCZYC.PA