Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iskiereczka26

Rodzice go nie akceptuja....

Polecane posty

Czy u was też tak jest, że wasi rodzice nie akceptują Twojego lub Twojej partnerki? U mnie stwierdzili (nawet go nie znajac tylko cos tam od kogos uslyszeli), ze nie bede miala z nim dobrze bo jego rodzice sie rozwiedli i on ma juz to w genach, ze bede przez niego cierpiec. Uslyszeli od kogos ze jest on cos typu kasanowa. I wogole szkoda gadac :( Glupio mi przed nim... A rodzicom nie da sie przegadac.

Gość gwiazdkaaa
hej. Ja tak miałam. To było straszne. Ciągłe wyrzyty, narzekania ze on nie jest dla mnie, ja ja moge spotykac sie z kim takim.. itd. Ciężko znosic cos takiego.

Gość gwiazdkaaa
Moj facet wyczuł ze jest nie za bardzo lubiany zwłaszcza przez moją mame, nie chciał do mnie przychodzic- choc nie mówił o tym wprost. Mnie było bardzo przykro, ale twierdziłam ze chcby nie wiem co, to się z nim nie rozstane. I nie rozstałam. Byliśmy ze sobą 8 miesięcy i nasz związek umarł śmiercią naturalną.

Gość gwiazdkaaa
Wiesz czasem mam takie myśli, że w sumie mieli racje (to on ze mną zerwał, ja tego nie chciałam), że moze gdybym wczesniej ich posłuchała to nie cierpiałabym tak przy rozstaniu...

Ja bym chciala by go zaakceptowali. Rozmawiam z nimi i wogole ale im sie nie da przegadac. Bo oni wiedza najlepiej. Chociaz powiedzieli ze nie beda sie w to mieszac bo to moje zycie i nie bedea wybierac mi partnerow no bo trudno by to robili. To caly czas wyrazaja swoje zdanie na ten temat a to bywa naprawde przykre :(

nie zostawiaj go dla tego ze rodzice sie rozstali. tego nie ma sie w genach i sie nie dziedziczy. tacy ludzie czesto sa odrzucani ale to boli bardzo.

NIe zostawie go z tego powodu. To ze jego rodzice sie rozwiedli o niczym nie swiadczy. Tylko rodzice maja taka glupia teorie. Moze z czasem go zaakceptuja...

Gość gwiazdkaaa
Wiem co czujesz, bo sama przez to przchodziałam. Strasznie przykro ja sie słyszy od kochających obob, że facet którego kochasz Cie skrzywdzi, ze kiedys bedziesz przez niego płakac itd. Ale nie poddawaj sie i walcz o te miłość, jezeli naprawde się kochacie. O żadnych genach nie mysl, bo to bzdura. JEdno co moge Ci doradzic, to badź głucha, kidy słyszysz dociki rodziców i nie bierz ich do siebie. Mam pytanie- czy on o tym wie? odwiedza Cie w domu?

Był kilka razy jedynie jakie słowa wymienił z rodzicami to \"dzien dobry\" i \"dowiedzenia\". Wie tyle, ze moja mama przywiazala sie do moje bylego i ciezko jej jest zaakceptowac kogos innego. Bo ona ma nadal nadzieje ze zejde sie z nim... No i powiedzial mi ze on wyczuwa ze chyba za nim nie przepadaja w sumie sie nie dziwie bo jak rodzice odpowiedza mu to np, dzien dobry to takim tonem ze odrazu widac o co biega.