Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

squid

Czy jestes legalna/legalny?

Polecane posty

Pytam z ciekawosci. kto z was, z czystym sumieniem jest w stanie przyznac, że posiada tylko i wyłącznie legalne oprogramowanie na swym komputerze? :-)

Gość chyba zwariowałaś/eś

pewnie gdybym dal odwrotny temat, ilosc postow liczona bylaby w tysiacach :D

Ja mam wszystko legalne, poza systemem oraz 200GB muzyki, filmów i oprogramowania.

pewnie nawet sterowniki masz pirackie :-)

Nieprawda, sterowniki mam legalne. Przecież napisałem, że wszystko poza wymienionymi rzeczami mam legalne.

Gość sliczna**18
Mietek Wirażka to nawet anonimowo sra w gacie i sie boi przyznac ze ma wszystko pirackie nawet gebe

jeśli to nero dostałaś razem z nagrywarką, to legalnie możesz zainstalować tylko na tym komputerze, gdzie jest owa nagrywarka zamontowana. to teoria. ale praktycznie tego nie będzie nikt się czepiał, chyba, że masz wersję rozszerzoną ;-) nero w wersji minimalnej kosztuje chyba ok 20zl, ale często dodawane jest \'gratis\' do nagrywarki, podobnie PoverDVD

To Nero dołączane do nagrywarek jest gówniane. Nie lepiej ściągnąc z neta pełną wersję?

wg statystyk 1 na 5 windowsow jest nielegalny. ja w to cos nie wierze :-)

Powiedz po co ci pelna wersja? Wersja podstawowa jest wystarczająca. 90% osob, majac nielegalna wersje nero nie krzysta z jego potencjalu i niepotrzebnie naraza sie. [pdstawowe nero nagrywa CD/DVD, kopiuje płyty. czego chcieć więcej od nero????

Co więcej, chociażby overburning. Jest taka opcja w podstawowej wersji?

a nie ma? nie mam pewnosci, ale mozliwe ze jest bo to nie jest bajer, tylko jedno z typowych ustawien, ktore raczej kazdy program do nagrywania ma. nie wiem bo nie stosuje tej funkcji. na DVD wchodzi mi wystarczająco sporo ;-)

a widzisz...kazdy program do nagrywania tej opcji nie ma bo chyba nie powiesz ze na legalnym wmp w tej zalosmnej nagrywarce da sie nagrac taka plyte...poza tym jak sie ma wierze to tam nie chodzi dvd...

wmp nie jest programem do nagrywania plyt ;-) to odtwarzacz muzyki. poza tym, skoro mowa o legalnosci, nagrywanie plikow muzycznych na cd nie jest zbyt legalne ;) mozna posiadac jedynie pliki mp3 bedace kopiami posiadanych legalnie plyt audio. podobno mialo to sie zmienic i legalne mialo byc tylko to co ma sie na oryginalnym nosniku. nie wiem jak sprawa stoi tez z kupowanymi mp3 przez internet legalnie.