Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moliii

Uzywacie Roz do policzkow?

Polecane posty

Gość Moliii

Chcialabym wyrzezbic kosci policzkowe za pomoca różu. Jestem osobą młodą. Czy używac różu czy jestem za mloda? jesli tak to jakiego. Podkreslam chce tylko wyeksponowac policzki. Chodzi mi o rzezbienie rysów twarzy :) Podajcie jakie firmy, kolory, konsystencje itp. aha mam skore mieszana o jasnej karanacji/ Pozdrawiam

Gość Rudra
Ja używam sephory, różowo- miedziany odcień, też mam jasną karnacje.

Gość po studniówce faaajno jest
jasna karnacja,roz bezfirmowy w odcieniu jasnego, pastelowego różu:)

Gość Moliii
Dzieki wam za wasze wypowiedzi. A jakie kolory najlepiej pasuja do jasnej karnacji? wiem ze jest pelno ich. A moze puder brazujacy na policzki? spelni te samą funkcje co roz?

Gość Marsha
Ja wlasnie najbardziej lubie pudry brazujace, bo nie trzeba miec specjalnych zdolnosci zeby go nalozyc, a w przypadku rozu ktory jest bardziej widoczny umiejetnosc jest potrzebna zeby glupio nie wygladac:)

Gość Rudra
Ja jestem akurat wielbicielką jasnej cery, nie przepadam za pudrami bronzującymi. Jaki masz kolor włosów? Blondynkom pasują delikatne, jasne i perłowe róże, brunetkom ciemniejsze, różano miedziane, a rudym i te i te. Ale dokładny kolor to już musisz sama dobrać do swojego typu urody, kształtu twarzy.

Rózem mozesz podkresłic kosci policzkowe, natomiast wymodelowac twarz najlepiej jest brazerem.Ciemniejszym różem (albo pudrem brązującym) maluje się te dołki podczas robienia dziubka (optycznie wyszczupla), a wyżej nakłada się jaśniejszy róż, najlepiej rozświetlający na szczyty kosci policzkowych:) Jesli masz cieply odcien cery wybieraj odcienie morelowe,brązowe Jesli zimny- odcienie rozu:)

Gość niebieskooookaaa22
nie ;) bo mam naturalnie czerwone policzki

Gość chorwatka
Ja używam i różu i pudru brązującego, zależy jak jestem ubrana i jak umalowana. Jeśli chodzi o róż to mam go w kulkach Chanel dostałam od koleżanki i jest nieziemski. A co do pudru brązującego to bardzo lubię te z Avonu jak też Ingrid. To moja sprawdzone marki i naprawdę bardzo je lubię.

Gość donia recka
Oczywiście, że używam i nawet nie wyobrażam sobie tego, by ich nie mieć. Korzystam z zestawu czterokolorowego. Konkretnie mam Zestaw Róży do policzków Ikos Egyptische Erde. Są to beże , brązy i róże. Skóra jest błyszcząca, ale jednocześnie bez większej przesady podkreślona ;-)

ja całkiem niedawno przekonałam się do różu... nawet jak nie robie pełnego make-up'u, to zawsze musne poliki odrobina różu, nadaje blasku twarzy :) choc czasami jak widze kobiety, których skronie sa dosłownie bordowe (przedwczoraj taka widziałam pierwszy raz w zyciu, naprawde grubo przesadziła), to normalnie powoduje we mnie taki niesmak..... :-0

Gość gość
ja uzywam dzien w dzien, bo ladniej wygladam hehe mam mineralny z annabelle, od innych mi sie robiły drobne krostki w tym miejscu

Gość gość
ja uzywam codziennie, mam roz annabelle, on jest mineralny, po innych wyskakiwały mi krostki, mimo czestego mycia pędzla

Gość monikamar34
Fajna jest paleta róży do modelowania twarzy z eveline, nie jest droga, ja kupiłam ją jeszcze na promocji w drogerii. Kolory są ładne, łatwo się je nakłada, blenduje, jestem zadowolona. W ogóle firma ma dużo dobrych i tanich kosmetyków, idą z duchem czasu.

Od jakiegoś czasu używam różu do policzków. Zawsze twarz wygląda bardziej świeżo i zdrowo. Od dłuższego czasu szukałam dobrego pędzla i zdecydowałam się na ten z eshopannabelle. Jest solidnie wykonany i jest mięciutki. https://www.eshopannabelle.com/pl/akcesoria-do-makijazu/99-pedzel-do-rozu.html