Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie po 30----

kobiece spojrzenie na facetów

Polecane posty

Gość zycie po 30----

Mamy zdolność idealizowania facetów ( przynajmniej na początku znajomości..).Dużo potrafimy sobie wmówić,że..kocha..teskni..pragnie.. Do pojedynczych gestów zbudujemy w myslach istną powieść,, Mówimy sobie :jest wspaniały..staramy się nie dostrzegać kłamstw..gry pozorów..chamstwa .... Jesteśmy zdolne do poświęceń..ponad miarę też...przecież on tego potrzebuje...:) Po kilku miesiacach.latach..wszystko staje się jasne..widzime,że byłyśmy oszukiwane..wykorzystywane.. Obłuda w jego oczach z odrobiną kpiny...( ale naiwniaczka..). Dlaczego takie jesteśmy...? Bo bardzo chcemy kochać....może nawet ponad zdrowy rozsądek... Dlaczego...???

Gość Wami
Dokładnie... :(

Gość jakiś....
Fajnie obserwuje się takie kobietki...ile się namęczą...:):) Ale moze Wy to lubicie..?

Gość ghhgf
mysle ze to wcale nie kwestia 'kobiet' a czlowieka....niektorzy ludzie sa nawini.. i to sie nie tyczy tylko bab.. faceci rowniez są typem ktory da sie rpzypasowac do tego opisu. ktos sie nie zgadza? prosze o argumenty

Gość zycie po 30----
Fakt..może niektóre kobiety też manipulują uczuciami mężczyzn....ale generalnie to natura kobieca zdolna jest do poświęceń..do upiekszania rzeczywistosci...w imię miłości..przyjażni...działamy..niekiedy na oślep...raniąc nieświadomie same siebie...

Gość ghhgf
a mi sie zdawalo ze to faceci kochają(co za tym idzie..wszelkie poswiecenia i te sprawy..) a kobiety poprostu czują sie WIELKIE

Gość ghhgf
halo?

Ja nie mam takich problemów. Mężczyźni(zresztą nie tylko, bo kobity nie lepsze) wyjątkowo się mnie brzydzą i kurewsko źle mi z tym faktem. Ale macie idiotyczne problemy...

Gość zycie po 30----
Kobiety nie czują się wielkie...chcą mieć wrażnie,ze facet,który jest obok nich jest wielki.... Facet zdolny do poświeceń...bezinteresowny...???może jakieś pojedyncze okazy istnieja...

Gość zycie po 30----
Może parę przykładów tej męskiej bezinteresowności....??:)

Gość zycie po 30----
A faceci kochają głównie siebie i swoje potrzeby.....

Gość N...
niestety... z przykrością ale musze się z Tobą zgodzić "życie po 30"