Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

WASZ PIERWSZY RAZ...

Polecane posty

Czekam na Wasze opisy!!! Kiedy to bylo, dlaczego wlasnie ten, ile mieliscie lat i inne :)

Gość Dopapa
nie pamiętam

Gość rodrigoelmucho
miałem 17 lat a ona 15, bylismy ze sobą miesiąc...kiedyś zaprosiłem ją do siebie i jak miałem wolną chatę obejrzeliśmy sobie film, wypiliśmy trochę wina-jak była pijana to ją uwiodłem jak rasowy deflorator...było nawet niezle choc ona tego nie pamięta; ja w sumie też nie pamiętam jak miala na imię bo od tego czasu to miałem trochę towaru nabite :classic_cool:

Gość Dopapa
nie no ja zartowalam z tym ze nie pamietam :P

O nie wnikam!!! To nie bylo zbytnio romantyczne, no coz, ale i takie pierwsze razy sie zdarzaja.... Ale co to za seks bez milosci??

Gość Dopapa
nie chce mi się pisa, za długo było :P:P

Gość zwątpionaaa
nikomu już się nie chcę pisać, takich tematów były juz tysiące mil, tu i na erotycznym. Wpisz w wyszukiwarce. Topic zaraz umrze 🖐️

Ej no bo ja tu jestem od niedawna... A co to za przyjemnosc czytac stare topiki?? I tak czekam na wasze posty :)

Gość ja miałam 17 on 15 lat
i tak ładny że stwierdziłam,że musi to byc znim i bylo całkiem całkiem ,a potem było jeszcze raz i dorosłam...ale wspominam to sympatycznie

Gość zwątpionaaa
stare nie stare ale na temat. wszyscy ktorzy tutaj sa, pewnie juz sie wypowidali, taki temat byl srednio raz na 2/3 dni, wiec nie licz na nagly naprlyw masowych nowych forumowiczow. Branocka.

Wow, no na razie dosc mlody wiek sie pojawia :) Czekam na wiecej :) Moze wyliczymy srednia krajowa hehe

Gość gulia567
ja miałam 17 lat , jakbym wiedziała , że to tak boli , to do dzisiaj byłabym dziewicą ( mam juz po 30-ce), Ja nowicjuszka , on nowicjusz , to nie mogło sie dobrze skonczyć!