Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtoopa

Czy zdarzyło wam się mówić o kimś źle a potem dochodziło to do tej osoby ?

Polecane posty

Gość wtoopa

Gość Tęskniąca
:O nie należy mówić o innych źle!

Gość wtoopa
acha czyli Ty nigdy o nikim nic złego nie powiedziałaś. Nigdy nie powiedziałaś osobie trzeciej co o kimś naprawde myślisz

Gość Tęskniąca
nie no ... mówię, ale jeśli dotrze do do zainteresowanej osoby to czort z tym! wiem, że nie zmyślałam i taka jest prawda... kiedyś jeden gość był bardzo nieuprzejmy - delikatnie mówiąc. Kiedyś z dziewczynami głośno wypowiedziałyśmy z oburtzeniem swoje zdanie na jego temat. On stał za drzwiami (wiedziałyśmy o tym, ale nie zdawałyśmy sobie sprawy, że słyszy) Kiedy otworzyłyśmy drzwi przekazując mu "przesyłkę" ...zorientowałyśmy się że słyszał wszystko! Głupio się nam zrobiło, bo suchej nitki na nim nie zostawiłyśmy. Ale naprawdę był to cham nad chamy. Efekt był taki, że facet potem do nas zawsze był uprzejmy....

ja generalnie nie plotkuję,czasami jak mam problem jakiś dylemat z drugą osobą to zwierzę sie najbliższym znajomym,nie obgaduję ale prosze o obiektywną ocenę mojego i czyjegoś zachowania :)

Gość ja tez miałam ostatnio taki
przypadek że najeżdżalam na jedną laske do drugiej ,potem okazło sie ze stoi za drzwiami,nie jestem pewna ile słyszła z tego co było o niej mówione bo potem temat sie zmienił,nie mniej jednak zrobiło mi sie bardzo glupio ,będę miała nauczke ,ale srasznie sie wtedy wkurzyłam na nią i z tąd te żale na nią do kumpeli