Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameise_

Nie mam okresu, ale nie jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Ameise_

Co ja mam zrobić... nie mam okresu.... spóźnia mi sie juz 15 dzień i nic nie czuje żebym go dostana w najbliższych dniach... w ciąży też nie jestem bo robiłam test... zreszta nie było sytuacji bym była w ciąży... :( POMÓŻCIE :( czym spowodowane może być to ze nie mam okresu.... (mam 18 lat tak dla wiadomości).... Jestem załamana.... a do lekarza boje się isc :(

Gość skoro nie bylo
sytuacji ze mozesz zajsc w ciaze to po kiego grzyba robisz test? chorowalas ostatnio?zazywalas jakies leki? mialas jakies stresy zwiazane z nauka? wszystko moze byc przyczyna oponienia miesiaczki, nawet dieta.

Gość czasem tak bywa
najczesciej spowodowane to jest stresem, zmiana klimatu, spadkiem wagi.... Dla pewnosci radze ci isc do lekarza jesli oczywiscie w najblizszych dniach nie dostaniesz okresu.

stres, silne emocje i przezycia, odchudzanie. zaburzenia z hormonami: tak czy siak musisz do ginekologa na badania. Dostaniesz cos na wywolanie, jednoczesnie lekarz bedzie szukac przyczyny. Nie jest to normalne. Pozdrawiam

Gość Ameise_
Tak mialam ostatnio stres w szkole i w domu.... ale nigdy jeszcze niemialam tak zeby kres mi sie spozniam az o 15 dni