Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZABUSIA29

Swietny fotograf z Bielska białej

Polecane posty

super fotograf ma jeszcze nie dokończoną stronę ale jest wprost rewelacyjny współpracuje z Teatrem Polskim, wieloma firmami rekalmowymi, a także z Wielką Orkiestrą Świątecznej pomocy robi zdjęcia na finałach w warszawie www.fotowojcik.eu

Gość zgagaa
Znowu ściema i prymitywna reklama. Ja mogę polecić super fotografa który robi zdjęcia dla policji. Trupy wychodzą jak żywe, nawet się uśmiechają. Pomyśleć jakie piękne będą zdjęcia młodej pary w jego wykonaniu. Z tą Orkiestrą Świątecznej Pomocy to też ściema. Każdy kto tam był i miał aparat mógł robić zdjęcia. Jestem ciekawa czy osoby będące na zdjęciach wyraziły na to zgodę. Gdybym ja tak znalazła się na pokazywanych fotkach to bym temu fotografowi narobiła koło pióra.

co za głupia idiotka ten fotograf jest super i takie prymitywne teksty jak twoje poprostu obrażają ludz moge go polecić z całego serca

Gość zgagaa
Muszę powiedzieć że wspaniałe są zdjęcia na tej stronie, takie ładne klarowne, super cyfrowe. Już widzę pannę młodą z mikrofonem na tle podświetlonej mgły. Co za poczucie smaku i estetyki. Plenery ślubne w tym wykonaniu muszą być powalające. No i takie poręczenie że nie można odmówić!! ZABUSIA23 jak poleca z całego serca to przecież tak jest. JEST SUPER!! SUPER!! i jeszcze lepiej!!

Gość ten gosc robil mi zdjecia
na studniowce. Sympatyczny, po technikum hotelarskim. Robi zdjecia razem z mama. Ale zdjecia zupelnie bez jaj. Po prostu zwykle. Nie wiem, jakie sa slubne, bo mi nie dziala ta strona.

robil mi tez zdjecia seksu analnego. wyszly zajebiste :-)

no i po co taki bezsensowny podszyw? Jak nie masz zadnych konkretnych informacji na temat i nikomu nie pomozesz, to chociaz nie pokazuj, jakie masz problemy ze soba... ja widzialam, jak on pracuje, mam zdjecia na plycie, wiec mam prawo mowic o konkretach. Moge opisac, jak gosc wyglada, prosze bardzo - niski, lysiejacy facet z brzuszkiem, wyglada na 40, a ma 22 :D za to jego mama jest ladna i nie wyglada na swoj wiek. Maja bardzo dobre i drogie aparaty, ale umieja tylko na cyfrowych. Robili zdjecia nam na studniowce w Bartku , i klasie rownoleglej. Potem mielismy niesmak, bo trzeciej klasie robila inna dziewczyna, i mieli zdjecia o niebo lepsze, i duzo wiecej, i jeszcze taniej. Wiec ja nie moge polecic, bo sa lepsi.

A ja myśle że jest jednak najlepszy w całym Bielsku i nietylko ma taką podkładke do tego co robi że nie jednemu by dech odebrało, jego narzeczona jest grafikiem i obrabia zdjęcia.

Gość latawiec lublin
w katalogu fotografia ślubna 4 zdjęcia - to się napracował :)

Gość latawiec lublin
natknełem się na stronę www.fotograflublin.pl - jak Wam te zdjęcia posują, bo nie ukrywam szukam fotografa na 2008. Pozdrawiam każdego z osobna.

Gość blondina
A mnie urzekły zdjęcia z Tunezji...prawdziwe mistrzostwo i widać prawdziwą wrażliwość artysty co w tym fachu jest niezbędne :-)