Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczolka majeczka

czy ktos stosowal/stosuje krem propolisowy z mleczkiem pszczelim?

Polecane posty

Gość pszczolka majeczka

jak w temacie-dostalam taki kremik od znajomego ktory pracuje w wytworni takich kosmetykow i preparatow z propolisem i ten wlasnie znajomy bardzo zachwala ten krem(doskonaly dla cery tradzikowej).nie mam powaznych problemow ze skora ale czasem cos wyskoczy.wiem ze propolis to naturalny antybiotyk ale tan krem ma taka tlusta konsystencje a ja mam mieszana cere i nie znosze tlustych kremow a po nim swiece jak zarowka;)chce go stosowac na noc ale obawiam sie ze konsystencja zapcha pory i bedzie jeszcze gorzej.dlatego prosze jesli ktos stosowal niech podzieli sie ze mna wrazeniami.sprawdzalam w wyszukiwarce kafeteryjnej ale nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie.pozdrawiam!!!

Gość mała kasia
A jakiej firmy jest ten krem? Bo ja właśnie zamówiłam sobie przez internet krem z propolisem firmy Bartpol. Może masz właśnie taki. Poza tym mam też szampon tej firmy.

Gość pszczolka majeczka
hej!mam kremik firmy "Barć" z kamiannej

Gość megi202
Do cery mieszanej polecam krem z propolisem i woskiem pszczelim dedykowany do cery normalnej. Ma bardzo lekką konsystencję, bogaty skład i na pewno nie zatyka porów. Do znalezienia https://beeyes.pl/pa_skladniki/propolis/