Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cersei

rezerwujecie juz sobie terminy na wakacje nad morzem?

Polecane posty

W maju moze byc za pozno... Tym bardziej jesli kogos interesuje lipiec. My Oferujemy pokoje 2, 3, 4 i 5-cio osobowe w Grzybowie k.Kolobrzegu. Wszystkie bardzo ladne, nowe, z lazienkami, TV, czajnikami. Mozliwosc korzystania z kuchni. Jest tez pokoj z aneksem kuchennym i osobnym wejsciem. Mozna zrobic grilla, posiedziec przed domem, na zielonej trawce. Parking przed Domem (teren ogrodzony). Bardzo blisko do morza (jakies 400m), w poblizu mnostwo sklepow, barow, fast foodow. Pokoje w cenach od 30 do 40zł za osobe. Dzieciaczki do 2 roku zycia, nie wymagajace osobnego miejsca do spania, maja pobyt gratis. Bardzo ladna, czysta i szeroka plaza. W poblizu lasy, laki - mozna spacerowac i jezdzic rowerem. Niedaleko stadnina koni. Co 10min kursuja autobusy do Kolobrzegu. Nasza strona www (ze zdjeciami) www.domgrzybek.com E-mail: mdrobka@gmail.com lub mdrobka@o2.pl Telefony: 605 615 420 lub 607 397 975

Gość uppowiec
up up

Gość miszczuniu
gratisy! do każdego pokoju dodajemy atrakcyjny gratis w postaci pana Henia, co pościel zmienia

Gość a no
ja już 7 lat temu zarezerwowała dla młojej rodziny bo co ry to było jakby brakło ło ranyśćie wy

Gość a no
byłam ja u wos tyż...fajnie było....a ten henio taki miły......... nie wiem teraz łeppppera czy jego posondzić ło lojcostwo......

Gość mefisto mombrano
ja zarezerwowalem w Zakopcu :D Jade tam z moja Anusia ❤️ ahhh to beda nie zapomniane wakacje