Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz mi powiedz

Proszę o opinię, zapraszam panów, panie również!

Polecane posty

Gość powiedz mi powiedz

Cześć, Zastanwiam się nad kupnem w prezencie perfum Toma Tailora dla mężczyzny. Czy jest ktoś kto używał tego zapachu? Czy możecie podzielić się swoimi "wrażeniami"? A wy, panie jak oceniacie te perfumy? Pozdrawiam!

Niestety nie znam tego zapachu. Natomiast polecam szarego BOSS\'a. Niesamowity!

Gość mumu
Toma Tailora to ja Ci spodnie polecam

Gość powiedz mi powiedz
Też się zastanawiałam nad szarym Boss'em, ale Tailor mi się spodobał, jest bardziej "orzeźwiający", ale chciałabym wiedzieć jak sie "nosi" i czy jest trwały.

Gość a wiesz jaki zapach lubi
wedłu mnie najwazniejsze jest to czy wiesz jaki zapach jemu sie podoba,to znaczy czy lubi orzezwiajace, ciezkie itp.Tobie moze sie podobac X Taylor a on moze uwaza to za paskudztwo i co wtedy.Moze lepiej najpierw go obwachac (ale to zabrzmiało) i sprawdzic co mu sie podoba,zeby zdobyc pewna orientacje zapachowa.

Gość powiedz mi powiedz
Z orientacja w zapach nie mam problemu. On "nosi" orzeźwiające, ładne zapachy, jest młody więc na razie nie musi uzywać cięzkich, piżmowych, typowo wieczorowych perfum. Spodobał mi sie ten Tailor, jestem praktycznie zdecydowana na kupno, ale chciałabym poznać opinie panów, którzy uzywali Toma i pań, które miały z tym zapachem styczność;)

Gość powiedz mi powiedz
podnosze;)