Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anjulka

Rocznik 1987 wpisujcie się!

Polecane posty

Powiedzcie co robicie na codzień i jak spędzacie wolny czas? Ja jestem za granicą 3 miesiąc, pracuje tam i mieszkam. W lutym skończyłam 20 lat a wyjechałam po maturze mając 19 a jak jest z wami????

Dzień dobry! Zgłaszam się jako prawie dwudziestoletnia przedstawicielka zacnego rocznika 1987. Moje życie wygląda nieco inaczej- nie wyjechałam nigdzie, studiuję zaocznie, szukam pracy chociaż planuję się przenieść na dzienne studia. W wolnym czasie czytam (uwielbiam) lub lenię się razem z moimi znajomymi. A jak tam w Szkocji się żyje i pracuje?

Gość aga8888
Witam:-) Studiuję dziennie...kierunek miał być inny, ale mam nadzieję, że powoli, z czasem, ale przekonam się do niego:-) optymistka..Wyjadę może na wakacje zarobić sobie na stancję. Poza tym spędzam czas jak każda nastolatka - choć to już może trochę nieaktualne;-) Kluby, puby, kino, znajomi.. i jakoś to leci:-)

A w Szkocji jakość leci tylko trochę jakoś zimno zrobiło się ostatnio. Niestety tęsknię za rodziną i znajomymi i oczywiście za polskimi rozrywkami... hehe :) a jaki kierunek studiujecie bo ja też mam zamiar iść na studia, ale chyba na zaoczne. Myślę o europeistyce, wiecie może coś na temat tego kierunku? :)

Czy rzeczywiście jest tu tak mało ludzi urodzonych w 1987? dziwne...

Gość a ja 86 czyli sie nie lapie
🖐️

Gość moge zrobic wyjatek
:D

Gość a ja 86 czyli sie nie lapie
ja jestem w anglii ale juz na stale troche minie ciagnie ale zal mi wracac no bo do czego?

Gość MoralnyInaczej
co to jest kurcze mało nas tak że na palcach można zliczyć nikomu się chyba pisać nie chce.. co za rocznik 1987 normalnie wszyscy chyba tylko na tym gronowcu siedzą..załamka licze na to że ten temat urośnie troche, będę to sprawdzał see ya:)