Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama2007

bole brzucha na poczatku ciazy

Polecane posty

Gość mlodamama2007

Hej, jestem w drugim (lub czwartym, liczac od miesiaczki) tygodniu ciazy, co potwierdzily testy. Troszke poplamilam ciemna krwia, ale teraz juz jest dobrze, bo dostalam hormony. Pierwsza cieze poronilam i dlatego teraz strasznie sie boje, a poniewaz caly czas boli mnie delikatnie brzuch (taki maly skorcz albo mglenie) to obawiam sie, ze dzieje sie tam cos zlego.... Prosze napiszcie, czy tez mialyscie jakies bole w tak wczesnej fazie?

Gość Ja poroniłam
takie bóle dla mnie oznaczały poronenie! sprawdz to szybko

Gość wez no spe

Gość kolokolo
Dla jednych to normalne inne ronią. Więc zamiast pytać na forum już dawno powinnaś być u lekarza:O

Gość mlodamama2007
bylam u lekarza, dal zenskie hormony i kazal czekac, ale ja umieram z niepokoju

Ja rowniez mam tego typu bole- jak na okres, do okresu jeszcze tydzien, i duze prawdopodobienstwo ciazy;) Powiedzcie mi ile one beda trwaly? Nie jest to nic mocno dokuczliwego, bole sa o wiele lzejsze niz okresowe, takie mglenie.

mnie bola bardzo czesto. pomaga nospa. ale takie bole czesto sa normalne bo macica ci sie rozrasta i wtakie tam. nie martw sie.

ile trwaja? to indywidualana sprawa. mnie p do konca ciazy. autentycznie a silniejsze byly np jak lezalam i sie przekrecalam na bok. to te wiazadla.......

Młodamama ja również miałam bóle na początku ciąży i również w okolicach 5 tc okazało się że mam krwiaka koło pęcherzyka z dzidziusiem :O najlepiej to szybko sprawdź.

mlodamama2007 - ja tez poronilam w zeszlym roku teraz jestem w 25tc i czasami pobolewa mnie dol brzucha.Nawet pare razy wyladowalam na wszelki wypadek w szpitalu.Na szczescie (odpukac)jest ok.Mam brac nospe 3x2.W pierwszych tyg.ciazy do 4 mca dol brzucha ma prawo cie pobolewac ale na wszelki wypadek sprawdz to.Nawet w szpitalu.Nie patrz na to ze ktos twoje obawy potraktuje z gory glupio sie popatrzy czy cos powie.To twoje dziecko i masz prawo sprawdzic czy wszystko gra.Przede wszystkim nie panikuj bo tym najabardziej mozesz zaszkodzisz malenstwu!poeodzenia:)