Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Micholek

Łuszczenie pod napletkiem

Polecane posty

Gość Micholek

Przepraszam dziewczyny ze na waszym forum ale dla nas facetow malo cos jest takich... a wiec do rzeczy i prosze o powazne odpowiedzi: Witam pisze bo mam powazny juz sumie problem, a wciaz jeszcze nie mam tyle pewnosci o odwagi by isc do doktora. i wogole nie wiem czy do rodzinnego zwyklego czy gdzies do specjalisty otoz od jakiegos czasu zauwarzylem ze gdzy przetre pod napletkiem palcem, np gdy myje go tam, to schodzi z niego taki bialy nalot, ktory wyglada jak luszczaca sie skora. oczywiscie sa tez niewielkie ilosci bialych kropek o ktorych juz czytalem na tym forum. pisze ten temat bo nigdzie nie znalazlem tematu o moim problemie. czy ktos ma cos podobnego? czy ktos wie co to moze byc? czy trzeba isc do lekarza? czy to moze byc dla kobiety niebezpieczne ? czy to cos powaznego? dbam o higiene osobista, staram sie myc penisa rano i wieczor. jednak gdy sobie czasem o tym zapomne wieczor to rano, po 24h jest tego wiecej. intensywnosc tez zalezy od nie wiem czego. powaznie prosze o pomoc i jakies wskazowki. pozdrawiam

Gość noramalne
to łuszczenie napletka wystepuje nawet u niemowlakow

Gość bobeek
Mam ten sam problem.. Nrpiew byla twarda skora.. Sucha.. Teraz sie luszczy.. tylko ze z gornej czesci zoledzi tez. Moge to od nadmiernego targania go albo cos? To juz trwa tydzien. Czy to jest normalne? Prosze o odpowiedz.

Gość Malinowa________61
Dla dziewczyn może być dużo bardziej niebezpieczne niż dla Was to moze być masa rzeczy, m.in. grzybica. na Waszym miejscu najpierw próbowałabym smarować clotrimazolum i jogurtem naturalnym który zadba o skóre unikałabym też miejsc takich jak baseny, etc.

Gość conamore
"Ser spod kapy"-czyli łój naskorek i jakies inne (nie)szkodliwe resztki ciala.wielu to ma w tym i ja. Myc wacka czesciej. i nie dotykac bez potrzeby.(don't trzep the kapucyn)