Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00 rozkojarzoona

Czy powinnam iść do psychologa??

Polecane posty

Gość 00 rozkojarzoona

Cześć!Pomóżcie ,bo juz mnie strasznie to wszystko wkurza. Ostatnio mam okropne wachania nastrojów. Raz się cieszę i jestem przekonana,że wszystko będzie ok,a za chwile wystarczy ,że coś sie nie uda czy czyjaś krytyka i juz mam doła....W dodatku jestem bardzo rozkojarzona np.dzisiaj nastawiłam sobie pranko i pojechałam do babci do innego miasta kompletnie o tym zapominając. Czy zażywał ktoś z Was lecytyne?? i czy w ogóle znacie jakieś wyjście z takiego mojego nierozgarnięcia?? Ludzie mi mówią, sama sobie myśle: żyj dziewczyno ,ogarnij się!!ale jakoś to do mnie nie dociera..

Gość gghf
Daruj sobie psychologa. Ludzie tam z poważniejszymi przypadłościami chodzą.

Gość lecytyna
bralam kiedys lecyytyne ale nie zauwazylam zeby mi pomagala. narozkojarzenie proponuje Ci wszystko planowac i zapisywac sobie w notatniku. staraj sie wyrobic w sobie nawyk robienia jednej czynnosci na raz od poczatku do konca jesli czegos nie skonczysz nei zaczynaj innych rzeczy. nie mowie tutaj o praniu bo pralka sama chodzi z Ty mozesz zajac sie czyms innym ale np. zrob notatke w telefonie i nastaw alarm - zeby Ci przypomnial ze masz wyjac pranie z pralki ... wszystko spokojnie i pokolei nie narzucaj sobie zbyt wielu rzeczy

Gość Oo rozkojarzona
o dzieki za dobre rady!napewno masz racje,ale nie wiem czy to cos da.Juz tyle razy próbowałam wziąsć się w garść,a tu znowu robie rzeczy ze az smieszne,ale na dluzsza mete to potrafi człowieka wyprowadzić z rónowagi...może ktoś z Was tak smao kiedyś miał....

Ja uwazam ze powinnas isc do psychologa, cos Ci doradzi. Nie tylko ludzie z ciezka psychoza maja prawo do lekarza. To tak jak angina- nic powaznego ale leczyc samemu w domu, nie znajac zasad, nie polecam. Wiec wybierz sie, masz do tego pelne prawo.