Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajeczka

Kto sie ze mna napije?

Polecane posty

Wcale sie wam nie dziwie gdybym miala taka mozliwosc to tez bym wyjechala, ale to raczej nie realne zatesknila bym sie na smierc za rodzina

Bajeczka nio to jest naprawde swietna praca. ale tez męcząca. musisz o wszystko dbać.czasami sobie potańcze.czasami wypije ze znajomymi....ale to mi sie znudziło.mam juz swoją rodzine...i pragne robic cos innego. jestem juz za stara na balety:) hehe

Wszyscy mówią, że wrócą... Że na rok tylko... i takie tam... Ja jakbym juz wyjechała, to nie wracałabym...

Gość Michał26
Niekiedy ciężko sie zaklimatyzowac, tzn tak na dorosłe życie, tu założyc rodzinę? Nieeeeeeeee

nio ja wyjezdzam z synkiem i narzeczonym....ale najpierw wezmiemy slub...tutaj w Polsce. i potem uciekamy stąd. pragniemy tego oboje ja z narzeczonym ....nasz synek napewno bedzie mial tez tam lepiej....a rodzina napewno bedzie tękno strasznie,ale są telefony,internet....odwiedzac napewno będziemy najczesciej jak tylko bedzie to mozliwe:) damy rade!

Popieram ja juz tez wyrosłam z takich baletów, chociaz uwielbiam tańczyć.Kiedys trzeba zaczac zyc troche spokojniej niz Ci małolaci którzy zyja tylko od imprezy do imprezy

Casab... napewno bedzie dobrze, fajnie macie...macie siebie i dacie rade

Gość Michał26
W jakim wieku wyrasta sie z takich baletów? Nie żebym o wiek pytał.....:)

Michał nio ja mam 23 lata...i nie pędze juz za baletami...bo od dawna tam bywam...Club rodzinki:P zresztą mam dziecko,to tez juz inaczej patrzy sie na rozrywki.

Mam w tym roku 30 urodzinki i powiem wam ze to dziwne uczucie bo jak bylam malolatka to wydawalo mi sie ,ze jak ktos ma 30 lat to juz stary jest.Ale najwazniejsze ze wszyscy daja mi mniej niz 25i jest o.k.Trzeba sie konserwowac, nie dziewczyny??

Gość Michał26
Oj jaki ja sie stary poczułem:(

No ja też powoli zaczynam mieć dość szaleństwa--ile można? A jeżeli chodzi wiek... hmmm... chyba to indywidualna sprawa, nie wiem zresztą :)

Gość 30stka
mam 30 lat i dalej patrzę na rozrywki spragnionym wzrokiem ;) też mam dzieciątko, ale jedno co mi przychodzi na myśl to to, że dobra mama to zadowolona mama czyli zrelaksowana i odstresowana. a balety? fajna sprawa :D

Bajeczka, ja mam 26 (jeszcze) a niedawno babka w sklepie miała jakies opory, żeby fajki mi sprzedać i prawie jeszcze mi awanturę zrobiła, że ja okłamuje! :D Stwierdziła, że na 16 lat wyglądam! To jest dopiero konserwacja, co? :D:D

Gość Michał26
To ja też sie pochwale że prawie 27 a zakonserwowany tez jestem:)

Słuchajcie to zajefajnie, moglibysmy ruszyc gdzies na balety razem i czuli bysmy sie jak małolaci

nooo baa:D:D to moze do Mojego Clubu??hehe .albo nie lepiej gdzies indziej to moze bedziemy mieli satysfakcje ze piwa nam nie chcą sprzedac!! hehehehee

No ale ta pani to taka trochę wiekowa była i mogła nie dowidzieć:D Aż TAK młodo, to nie wyglądam!