Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGAAAAAAAAAAAAA

ja nie chce wrócić do szkoły!!! kończą mi się ferie

Polecane posty

Gość AGAAAAAAAAAAAAA

już dzisiaj mnie boli brzuch, okropnie się czuje ;(

Gość lohh
mnie boli glowa i brzuch bo zbliza mi sie okres i konczy mi sie urlop i w poniedzialek musze isc do roboty a ja chce leniuchowaccccccc

Gość Po co idziesz do szkoły
nie warto i tak po szkole będziesz bezrobotna, albo dostaniesz pracę za 600 zł i będzie zapierdz... od rana do nocy. Skończ tylko podstawówkę idź do jakiejś pracy, zdobądź doświadczenie i fruuu za granicę. Ja żałuję straconych pieniędzy i czasu na edukacje w Polsce. Za granica musze wszystko od początku...

Gość gruuuuuuuuuuuu
ferie zaczely mi sie wczoraj :):)

Gość tym razem bez czarnego
poczekaj az skonczysz szkole i pojdziesz do pracy... wtedy sobie dopiero powspominasz sobie jak to zajefajnie bylo w szkole :) ciesz sie ze szkola to twoj jedyny problem - jak ja skonczysz to zobaczysz ze to byl pryszcz

Gość No a co chcesz ...
w przyszłości robić ? Nie ma rady, trzeba się uczyc, nauka to twoja przyszlość :-D

Taaaa, ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz, a jak uzbierasz dużo kluczy to zostaniesz klucznikiem.... za 600 zł. :D i do 30tki na wikcie rodziców i emeryturze babć i dziadków :D Świetna persepektywa :D

Gość Tak a jak
nie bedziesz się uczyc to ile dostaniesz ? Jak myslisz? Piszesz bzdury to do przedmówcy.

tyle samo dostanie jak skończy podstawówkę. Nie ma róznicy. I tak będzie zdychać z głodu, bo się samodzielnie nie utrzyma. Za granica jest mnóstwo ludzi co ma skończone 2 kierunki studiów i co? Sprzatają. Uczyli się albo niemieckiego, albo rosyjskiego, albo zadnego języka, bo nie wiedzieli, że będa musieli emigrowac za chlebem. Mówią i po co to wszystko, zmarnowane lata i pieniądze.

Gość ciekawa kobita
w polsce trzeba się uczyć do 18 roku

Uwierz mi,kiedyś powiesz:ja chcę do szkoły!Jak ja chciałabym wrócić do mojego internatu i szkółki...