Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chomik kiler

sama w domku...smutno

Polecane posty

Gość oliwianta
a kogo brakuje? wykorzystaj to, że jesteś sama ;) ja tam cieszyłabym się gdybym była sama w domku, szczególnie z ukochanym :p

Gość daria 99
Ja takze jestem sama , ale nie narzekam .Mam , pelny luz , robie co mi sie rzewnie podoba i jest mi dobrze.

Gość o rety rrety
eyre --->🖐️🌻

Gość oliwianta
daria 99 - tak trzymać ! :)

sama-bo rodzice na weselu, siostra u kolezanki..a chlopak byl ale poszedl- bo rodzcie moga przyjsc w kazdej chwili i nie chcielbysmy zeby wiedzieli ze bylismy sami w nocy w domu:( jedyne co mi zostalo to piesio--ale on spi obrazony na cos pod stolem...a chomik ma swoje kochane koleczko i w nim biega..a ja sama orzed tym kompem ehh;(

Gość tak samo
No to witaj w klubie, mam tak samo.Rodzice i brat na weselu, facet już u siebie a ja tylko z psiakiem sama.

Gość nie tak samo
przed kompem, nikogo nie ma, pies uciekl, i jutro bedzie nie inaczej

Gość oliwianta
a Ty nie byłaś zaproszona na wesele?

wiecie jak mi smutno:( chcialabym sie do niego przytulic...zeby napisal cos mieglo..ale wiem ze mu tez smutno z tego powodu..nie potrafi mnie pocieszyc w tym momencie...

Gość tak samo
bylam, ale bez osoby towarzyszącej.Nie chcialam isc tam bez mojego faceta wiec dlatego nie poszlam.A Ty czemu zostalas w domu?

Gość tak samo
to pytanie to do chomika, czemu nie poszlas na wesele? jesli moge spytac:)

chomik kiler co Ty dziewczyno nie smutaj się! rano się obudzisz i wszyscy będą:P a jeśli nie to czasami dobrze posiedzieć w samotności:)

loo tam za rodzicami to mi sie nie teskni...najabrdziej mi smutno z tego powodu ze chlopak mohl jeszcze zostac...ale z drugiej storny nie chcialam siedziec z nim tak caly czas w strachu, nasluchując czy rodzcie ida... ehh widzialam go jakies 2 h temu a tak tesknie:( nigdy tak nie mialam...😭

Gość tak samo
A ja nie lubie być długo sama w domu, zwłaszcza w nocy.Chciałabym żeby rodzinka już wróciła.Spac mi sie chce ale wiem ze jak sie poloze to nie zasne dopóki nie wrócą do domu.Zawsze tak mam, jak wiem ze ktos ma wrócic to nie zasne dopóki sie nie pojawi.

Gość tak samo
Szkoda ze mój mężczyzna poszedł do siebie, ale jutro z powodu pracy musi wstac wczesnie rano i pozabierac pare rzeczy do pracy od siebie z domu, dlatego musze teraz być sama:(

Gość tak samo
Mam 22 lata:) Nie tyle ze sie boje ale nie lubie gdy przez dłuzszy czas przebywam sama.

Gość oliwianta
tak samo -> chyba jesteś jeszcze nastolatką skoro nie uwzględniono w twoim przypadku osoby towarzyszącej? w innym wypadku byłoby to dziwne. chomik kiler -> jak to Ciebie kuzynka nie zaprosiła? nie rozklejajcie sie dziewczyny - są ważniejsze problemy w życiu! :D

ja też nie lubie być sama w domu,a jestem dosyć często.aktualnie mieszkam z bratem.a czemu nie śpicie dziewuszki?:P

noo!! nie zaprosila! i to bliska kuzynka bo nasi tatusiowie to bracia... widzicie jakie czasy...:o

Gość tak samo
oliwianta nastolatka juz nie jestem.Dla mnie tez było dziwne takie postępowanie no ale skoro nie zaprosili z osobą towarzyszącą to nie, moze chcieli zaoszczędzic:) Nie wnikam. Ja nie spie dlatego ze czekam az wszysycy sie pojawią w domu.Tak mam od zawsze-pisalam o tym wczesniej.