Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona bez ogona D

co wypada na 1 randce??

Polecane posty

Gość ona bez ogona D

zeby nie wyjsc na jakas łatwa ale zeby tez nie wział mnie za jakas cnotke niewydymke :P

jak jestes latwa to i tak wyjdzie. a jak jest cnotka to sie wiecej nie zobaczycie, proste. prawda zawsze lezy gdzies po srodku...

Gość ona bez ogona D
pytam serio bo chce dobrze wypasc. Nie pierwszy raz sie z kims spotykam ale chce zeby bylo wszsytko ok :)

Gość o rety rrety
no mozna się calowac ostro na klatce schodowej ale jest ryzyko ze to będzie zarazem ostatnia randka :o

dzieki Bogu ze ja nigdy nie mialam takich problemow :D :D

Gość ona bez ogona D
no wlasnie zawsze sie tego boje ze zachowam sie nie tak jak on by tego oczekiwal. Pocaluje wyjdzie ze latwa nie pocaluje ze cnotka :(

Gość ona bez ogona D
haha ok tego bede unikac :P

Gość misskoala
leśny🖐️

Gość beatkaaaaa
jak sie calujesz na pierwszej randce to wiadomo, ze latwa jestes i na drugiej bedzie chcial bzykac :o

Gość ona bez ogona D
a jak sie nie dam pocalowac na pierwszej to pomysli ze dam sie na pocalowac na 20 a bzyknie po 3 latach :P raz sie zyje :D

Gość ona bez ogona D
bede ryzykwoac najwyzej jak nic z tego nie bedzie to przynajmniej sie wycaluje :P

Gość krwawa mery321
całowanie to fantastyczna przyjemnosc tylko nie zapomnij umyc zębów zeby ci nie jechało z gęby jak SHREKOWI

Gość ona bez ogona D
co za roznica czy bzyknie na 100 czy na 150 :P nie zapomne umyc zebow nawet zmienie majtki jakby co :D

Gość ona bez ogona D
zgadzam sie :D najlepsze to takie nocne randki gdy jest juz ciemno wtedy robi sie wszsytko jedno :P i oczywiscie higiena na 1 miejscu zeby nie bylo :P

Gość krwawa mery321
najlepsze bzykanko to jedst za winklem pod płotem w krzaczkach nad ranem a potem z rana prosto do koscioła mówie wam ekstra przezycie

Gość beatkaaaaa
chcesz majtki zmieniac? czyli jak dobrze pojdzie to sama bedziesz chciala sie bzykac? :o jakas pierdolnienta jestes, po co w ogole zadajesz takie pytania??

Gość ona bez ogona D
ja jeszcze proponuje seks tuz przed kosciolem :D tak zeby mocherowe berety tez mialy cos z zycia haha. No chyba sie zastanowie nad tym alkoholem tak kilka lykow na odwage i na lepsza romzowe :P haha wez kobieto zrozum zart i dopiero cos napisz.

Gość krwawa mery321
ale wiesz co ONA BEZ OGONA D nie zapomnij mu zagrac na FLECIE ale iwesz na jakim flecie albo trzeba coe doświadczyc

Gość ona bez ogona D
calusy to nie sex ani zadna zbrodnia. Najlepiej na pierwsza randke przyjsc ubrana w stroju pletwonurka zapieta zeby nie bylo nic widac i siedziec 3 metry od goscia i absolutnie zadnego dotyku zeby sie ciaza przez skore nie przeniosla :P

Gość ona bez ogona D
krwawa mery chyba masz kompleks starej panny ale z takim podejsciem to sie nie dziwie :D

Gość krwawa mery321
SORKI małolato ja nie mam zadnego kopleksu sama pytałas co wypada a co nie a wiec o co masz wąty ja jestem doswiadczona to wiem i dobrze ci radze umyj zeby!!!!!

Gość krwawa mery321
a jeszcze jak sie chcesz dowiedziec co wypada a co nie +to czytaj BRAVO GIRL!!!1

Gość baniak
odetnij sobie język i wsadź w odbyt.

Gość ona bez ogona D
zeby juz mylam dziekuje za ta troske o moja higiene:D najpierw piszesz ze mam umyc zeby czyli przewidujesz tylko calowanie a potem ze mam mu zagrac na flecie a moze w ciagu kilku godzin mam jechac do las vegas wziasc slub a potem sie bzyknac zeby po bozemu bylo :D

na 1 randce patrzenie w oczka czuły splot dłoni pisałam kiedys do Niego o nim:) jak pamieta bedzie wiedział

Gość ona bez ogona D
jak ja nie lubie 1 randek czy to by nie mogla byc juz 2 :D ja jeszcze nie ide spac trzeba poszales poki jest weekend bo od poniedzialku znowu praca :(

Gość krwawa mery321
wiesz co ja ci juz nic nie radze sam bedziem wiedziec czy sie chcesz całowac czy nie ale ja bym sie całowała to smakuje a pozatym mozna spalic kaloriee

Gość ona bez ogona D
ja tez bym chetnie pocalowala ale nie chce zeby zle to odebral i przede wszsytmim zeby sobie cos o mnie zle pomyslal :(

Gość łeeee
a ja bym sie na koniec tylko pomuskała z nim ustami i z figlarnym uśmiechem poszła do domu! ot co! :D :D :D