Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

cos dla lubiacych czary

Polecane posty

Gość
fajne wejdzcie sobie.🌼🌼

Gość
albo jakas regula,ale nie dowiem sie jaka

Gość wezcie sie wszyscy.........
ale jazda!!!!

Gość ciekawskie babisko
ja tego nie rozumiem nie znam angielskiego :/

Gość
tam masz na dole pokazane.bierzesz jakas liczbe dwucyfrowa i dodajesz cyfry.To co ci wyszlo odejmujesz od tej swojej liczby co mialas.I teraz jak masz wynik to sprawdzasz jaki masz przy takiej liczbie znaczek.Naciskasz na szklana kule i patrzysz czy znaczek sie zgadza

Juz wiem jak to dziala!!!!!!!!Probowalalm dodawac pare razy pod rzad ta sama liczbe i za kazdym razem jak wyszlo mi 18 mialam inny znaczek przy 18

oni p prost przy kazdej nowej rundzie zmieniaja znaczek przewodni.I obojetnie co bys w danej rundzie nacisnela to ci sie bedzie zgadzac.Bo dla wszystkich liczb jest ten sam znaczek.Proste jak budowa cepa:D

Gość kalig
a ja nie widze reguły, czasami sie wynik zgadza a czasami nie:o nie wiem wiec jak to działa

musisz cos zle robic po prostu.Zrob tak jak pisze na instrukcji pod spodem,tam gdzie to rownanie

Gość lololo
Jesli wynik czasem nie wychodzi tzn że źle liczysz. Reguła jest taka - nie ważne jaką liczbę podasz, jej cyfry dodasz, potem zrobisz to odejmowanie itd to wyjdzie liczba 18.

Gość mi szkoda kasy na to
mi antywirus blokuje ta stronke:P:)

Gość i tak nie czaje
o co chodzi

nie ,nie zawsze wyjdzie liczba 18.Po prostu w kazdej rundzie magiczny znak znajduje sie przy pewnych lczabch.Sprobojcie w jednej rundzie zrobic bez klikania z paroma liczbami naraz i zobaczycie ze przy kilku wynikach naraz jest ten sam znaczek

Gość lololo
Wybierz sobie w myślach jakąś liczbę powiedzmy 24. Dodaj cyfry do siebie 2+4 = 6. teraz od 24 odejmij 6 = 18 i spójrz jaki znaczek jest przy cyfrze 18. teraz kliknij na niebieskie kółko iiiiii.......... cud!! Pokazał się ten sam znaczek który jest przy 18.

ja tak zrobilam i wszedzie mialam zna krzyzyka.Czyli kwadrat sie w kazdej rundzie obraca i zawsze inny znak jest przewodni

Gość alale
to sie nie zgadza we wszystkich przypadkach daremne

Gość minina
ale to nie musi być liczba z przedziału 20-29 bo dla tego przedziłu każda taka operacja 23 -3-2 = 18 25 -5-2 =18 dla każdej liczyby z przedziłu 30-39 wychodzi 27 dla każdej liczby z przedziłu 40-49 wychodzi 36 dla każdej liczby z przedziału 50-59 wychodzi 45 dla każdej liczby z przedziłu 60-69 wychodzi 54 70-79 wychodzi 63 80-89 wychodzi 72 90-99 wychodzi 81 czyli dla każdej z tych liczb 18,27,36,45,54,63,72,81 symbole na tablicy są zawsze takie same ponieważ zawsze wyjdzie któraś z tych liczb a no i liczbie odpowiada symbol znajdujacy się po jej prawej stronie, bo mi wczesnie jtez nie pasowało bo sie zle patrzylam ot i całe czary :P

chociaz nie,teraz zrobilam i sie zgadza.Przedtem musialm cos przekombinowac.Ale dla pewnsci trzeba by sprawdzic wszystkie wyniki:O:OA mnie sie nie chce:P

AAA JUZ WIEM.BOZE JAKA JA GLUPIA JESTEM:p Dla tych liczb co mowisz sa te same znaki po prostu

Gość minina
no popatrz na ta tablicę i sprawdz ze dla tych liczb symbol jest zawsze taki sam nie może ci z tego odejmowania wyjść inna liczba niż 9,18,27,36,45,54,63,72,81 czyli wielokrotności 9 więc jeśli na tablicy każdej z tych liczb jest zawsze przyporządkowany ten sam symbol to zawsze ci wyjdzie niezaleznie od tego jaki przedział wybralaś

Gość minina
nooo właśnie :)