Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaa

czy ostra kłotnia moze miec wplyw na wczesniejszy porod? znacie takie przypadki?

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaa

wczoraj sie bardzo ale to bardzo mocno poklocilam z moim ukochanym ryczalam jak szalona , ale po tym wszystkim zaczelam sie bac o moje malenstwo. jestem w 32 tygodniu ciazy i moja mama mnie nastraszyla jak mama jest zdenerwowana to dziecko jest niedotlenione, no i moze to spowodowac ze za wczesnie sie urodzi. ile jest w tym prawdy ???? znacie moze takie przypadki?????

Gość bassi77
podobno moja mama tak miłą z moja siostrą.Do dziś mam do taty pretensje,Ze ją wtedy wkurzył(siostra urodziła się w 8 m-cu)

Gość Też zmartwiona tym
Zmartwiona może więc postaraj się odciąć od partnera psychicznie.Jeśli nie dasz rady to pozostaje jedynie wyrzucić go za drzwi :-p

Gość podnoszeeeeee

Gość jeszcze raz podniose

Gość Monikkka
Ja jestem w 38 tc i tyle nerwów co w ciąży to sie w życiu nie najadłam i na szczęście jeszcze nie urodziłam.Skoro do teraz nic sie nie stało to nie przejmuj się bo na pewno wszystko będzie w porządku:)Niepotrzebnie się denerwujesz spokój spokój i jeszcze raz spokój:)

Gość upupuppppppppppppppppppp

Gość sellena
co to za palant, który denerwuje matkę swojego nienarodzonego dziecka.

Niestety moze sie tak zdarzyc, ze stres i zdenerwowanie klotnia wywola wczesniejszy porod. Ja sie tak urodzilam 2 miesiace za wczesnie. Wiec, uwazaj na siebie.