Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankoweczka

Jakie konto otworzyc?

Polecane posty

Gość bankoweczka

Poleccie mi jakie konto zalozyc. Mam juz jedno eKONTO w mBANKU do transakcji przez Aleegro. Teraz chce zalozyc inne konto na przelewanie wyplaty. Zalezy mi na tym, zeby konto to bylo bezplatne albo jak najtansze i zebym bez problemu mogla wyplacac pieniadze. Co sadzicie o eMAX w mBanku tylko tu z tego co czytalam placi sie 36 zl za wydanie karty?

Gość sytuacja

Gość sytuacja
też jestem za Inteligo

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja tak przy okazji zapytam, czy ktos wie ile kosztuje konto internetowe w ING?

A nie lepiej mieć kartę do eKONTA, wypłatę mieć przelewaną na eMAX, i w razie konieczności (np. zakupy) zrobić sobie przelew eMAX --> eKONTO ?

Gość lulitkaaa
Hmmm Anonimek faktycznie pomysl jest niezly :) A jesli zaloze eMAX bez karty to bedzie on prowadzony bezplatnie? a PKO Inteligo jest bezplatne i w jakich bankomatach moge wyplacac pieniadze pko bp czy pko sa?

Gość konto inteligo i mBank
w pko bp. ja założyłam sobie inteligo ale nie w pko tylko przez neta. Trochę się różnią obsługą inteligo zwykłe i inteligo pko. Samo inteligo jest zdecydowanie lepsze. Też mam konto w mBanku ale po 2 latach regularnych wpływów mBank nie chciał mi udzielić możliwości debetu na koncie (nigdy nie miałam salda na minusie i wpływy były dość wysokie), więc trochę mnie tym zdenerwowali i dlatego założyłam inteligo...i już po pierwszym wpływie na konto inteligo otrzymałam 500 zł salda debetowego (czasami jest to przydatne, jak potrzeba nagle więcej wydać). Wszystkie taryfy opłat są do przeczytania na www.inteligo.pl. Ja jestem zadowolona. Znam też opinie znajomych, którzy mają inteligo i też są zadowoleni. Więc polecam inteligo.

Gość konto inteligo i mBank
oczywiście inteligo w pko bp bo mBank za darmo wypłaca bankomat np. banku zachodniego.