Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga26666

Jaki laktator??

Polecane posty

Musze isc do pracy na kilka godzin i nie chce zrezygnowac z karmienia piersia. Dziewczyny jaki laktator polecacie elektryczny czy ręczny ? Pozdrówka

Gość NataliaM
Przy elektrycznym sie nie nameczysz,za to przy recznym dasz szanse swoim piersiom na fizjologiczne funkcjonowanie,tj odpoiwednie przerwy...ja bym wziela elektryczny ze wzgl. na wygode..

tydzien temu pytalam o to samo :) przy recznym sie namachasz, elektryczny pelna wygoda. Odrobine bardziej skuteczny przy okazji tez, troszke wiecej \"udoje\" za kazdym razem. Ja mam bootsa, nie wiem czy w Polsce dostepny, z systemem imitujacym ssanie malucha, rzeczywiscie dziala, nie podraznia piersi, moim zdaniem jak planujesz sporo odciagac, lepiej zainwestowac w porzadny sprzet, szkoda Twoich cierpien i frustracji

Dzis zakupilam laktator elektryczny nuka i pierszy raz odciagnelam no i jestem zadowolona.

Gość przeciez napisala
ze "Nuka" !!!!!!!! slepa jestes???????? :O

Ja polecam laktator avent. Jest bardzo dobry i nie psuje się. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Polecam elektryczny Medela, przez pół roku odciągałam nim mleko w pracy. Możesz dokupić do niego torbę-termos z wkładem chłodzącym na buteleczki z odciągniętym mlekiem - mi się bardzo przydała.