Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka...83

czy piersi 75B to male,srednie czy duze waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość moim zdaniem m
biust b75 to maly biust, sama mam c i uwazam ze sa w sam raz

Gość gość
zarowno 75b, jak I 75c czy d to piersi tak malutkie ze praktycznie niewidoczne :) oczywiscie pod warunkiem ze dobrane dobrze. bo 99% z was ma zle :)

Gość gość
W calej swojej karierze pracy w victorias secret w us i pomaganiu kobietom dobierac rozmiar, NIGDY nie spotkalam siez biustem w tym rozmiarze. Najczesciej kobiety cisnal sie w rozmiarach typu 34-38b. a kobiety z duzym biustem przychodzal mi w 36-40c zazwyczaj, tez malo jest takich co takie rozmiary powinny nosic. W polsce nigdy nie pracowalam, ale jestem pewna ze tez jest bardzo malo kobiet z takim rozmiarem, a nawet nie balabym ske zaryzykowac stwierdzenia ze moze nie byc ich wcale, bo to rozmiar naprawde niezwykly. Osobiscie, gdyby ktos naprawde powinien go nosic, to na jego miejscu zrezygnowalabym calkiem ze stanika, bo po co, jak sie jest tak wybitnie plaskim?

Gość MEGA SEXI LASKA
Ja kończę liceum. Mam rozmiar 70 D. Wszyscy chłopcy na mnie lecą, Czuję się jak gwiazdeczka.... Zwłaszcza, że mam jeszcze idealny wzrost. Oczywiście nie chwalę się tylko tak mówię. No więc mam 166 cm.Moja talia sprawia, że wszyscy mi zazroszcza. I moje platynowe włosy i błekitne oczy......Jestem po prostu MEGA SEXI LASKA!