Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karioka871

Co jest nie tak/??

Polecane posty

Gość karioka871

Jestem z moim chlopakiem juz 18 miesiecy i nie planowalismy tego pierwszego razu stwierdzilismy, ze kiedy ma byc to bedzie samo wyjdzie jak bedziemy obydwoje gotowi to to zrobimy...Noo i dzis mialam duza ochote by to zrobic i w sumie sama do tego doprowadzialam,myslalam ze jestem juz gotowa bylam tego pewna, lecz sie mylilam...boooo po calym akcie sie rozplakalam i bylo coraz gorzej w momencie zdalam sobie sprawe, ze jednak to nie ten czas, ze chce byc jeszcze dziwica, choc wiem, ze nia nie jestem;/ bo w koncu wprowadzil czlonka i to robilismy:/Poprosilam go po stosunku o chusteczke myslal ze chce do lez jednak ja ja potrzebowalam do czegos innego:/....wytarlam nia swa psipsie chcac sprawdzic czy krwawie, jednak krwi nie bylo. Wiem, ze mi nie przebil blony, bo ciagle czulam opor i bol wynikajacy z tego oporu...Wracajac do domu moj chlopak mi powiedzial ze jak na pierwszy raz to bylo bardzo lajtowo, ze on nic nie czul za to mnie bardzo bolalo boje sie ze on w przyszlosci tez nic nie bedzie czul bo kurcze skoro teraz nic nie czul a mnie bardzo bolalo to co bedzie potem:/? On myslal ze my sie tylko ocieramy oi siebie nawet nie wiedzial ze wlozyl swojego czlonka do mojej pochwy:/ Czemu on nic nie czul? Czy potem bedzie to samo? Moze ktos mial podobnie? Poradzcie A tak w ogole mamy po 19 lat i oboje wczesniej tego nie robilismy....Dzieki za wszelkie komentarze:)

Gość rilly
nie sadze abys byla pewna tego ze blona jest nie przebita, bol mogl wynikac z czegos innego, natomiast to ze on za wiele nie czul to wynika z czegos innego (nawykow masturbacyjnych)

Gość karioka871
Hmm to skoro wynika to z nawykow masturbacyjnych to co ja moge;/?? Chyba nie za wiele:/ :(?

Gość rilly
hmm, sa rozne pozycje sexualne, ktore bardziej pozwalaja odczuc stosunek, ale generalnie to albo w trakcie wielu kolejnych stosunkow powinien juz sie przyzwyczaic (pod warunkiem ze zaprzestanie masturbacji) lub/i nie zarzestawac masturbacji ale przeprowadzac ja bardzo delikatnie, mam tu na mysli nacisk na penisa, maxymalnie delikatny

Gość karioka871
Moze i masz racje ze to przez to bo ja wiem ze wczesniej bardzo duzo sie masturbowal...Wyszedl sam z propozycja ze bedzie sie tylko masturbowal przy mnie i stosujemy to od ja wiem? Ok 10 miesiecy.Noo ale to nie sa czeste masturbacje...Ja wiem? Moze 2/3 razy na miesiac? Ale co zdazylam zaobserwowac to fakt ze robi to z duzym naciskiem i sila i moze to sa tego skutki;/:( Ahh....:/